Párty u hráčů i nálož od Liverpoolu. Barcelona v dokumentu nabídne pohled do šaten i do soukromí

Obří promo, hollywoodská hvězda… A ve finále tak trochu horor. Fotbalová Barcelona v průběhu minulé sezony chystala osmidílný dokument mapující především zákulisní dění během klíčových zápasů. Jen veselá podívaná to ale pro fanoušky Messiho a spol. nebude. Dokument vyvrcholí katastrofální porážkou 0:4 na půdě Liverpoolu, která Barcu i přes domácí výhru 3:0 připravila o finále Ligy mistrů.

Měla to být bomba pro fanoušky a nepochybně tomu tak i bude. Ovšem s jednou obří černou kaňkou.

Barcelona v průběhu loňské sezony připravovala dokument mapující dění tam, kam se prostí fandové nikdy nepodívají: do šaten při klíčových zápasech, do zákulisí, ale třeba i do luxusních vil některých hráčů.

Cyklus bude mít osm dílů po pětačtyřiceti minutách a na kanálu Rakuten TV do éteru půjde v listopadu. Třešničkou bude hollywoodská hvězda John Malkovich v roli uvaděče.

Dokument bude plný emocí.

Fanoušci se mohou těšit i na takové perličky, jako je grilování hráčů v domě uruguayského útočníka Luise Suáreze či nejrůznější společenské akce. Především se ale bude věnovat dění v kabině při vytipovaných klíčových zápasech. A to znamená jediné.

Párty u Luise Suáreze

Fanoušci si sice budou moct vychutnat hned tři vítězství nad nenáviděným Realem Madrid, z toho jedno drtivým poměrem 5:1, jenže také si budou muset ještě jednou, a to hodně zblízka, prožít výbuch na půdě Liverpoolu. A to je něco, na co by každý fanda Barcelony tuze rád zapomněl.

Hráči Barcelony po porážce s Liverpoolem

Barcelona už delší dobu marně pokukuje po slavném ušatém poháru pro vítěze Ligy mistrů a právě loni mu byla blízko. V semifinále vyfasovala Liverpool a na domácí půdě ho s přehledem porazila 3:0. 

Do Anglie pak už parta kolem Lionela Messiho jela pouze uhájit výsledek a pohlídat postup, jenže dostala výprask 0:4. Pro mnohé z hráčů to byl nepochybně nejhorší zápas kariéry.

Rozzuřený trenér Ernesto Valverde

Vedení Barcy si nepochybně malovalo, že dokument vyvrcholí vytouženým úspěchem. Namísto toho budou fanoušci sledovat, jak si hráči sáhli na dno. Možná tím spíš ale bude dokument zajímavý.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:02 pondělí 3. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 42
  • 40
  • 39
  • 37
  • 37