Fotbalový rebel Vůch měl ukradnout zmrzlinu za sedm tisíc. Jsou to blbci, musím se smát

Podle herce Jakuba Štáfka (31) fotbalista Egon Vůch (31) na charitativním zápase ukradl z mrazáku zmrzliny v hodnotě sedm tisíc korun. Bývalý hráč Teplic, Plzně či Liberce si ze „zmrzlinového incidentu“ dělá legraci. Na Instagram přidává vtipné koláže a Expresu naznačil, že vše bylo trochu jinak. „Jsou to blbci,“ nechal se slyšet Vůch, o němž se ví, že během kariéry propadl gamblingu a půjčoval si nemalé peníze.

V týmu Real Top Praha, který už dlouhé roky objíždí Česko kvůli charitativním zápasům, nastupuje mnoho bývalých fotbalistů, ale také známé osobnosti ze světa showbyznysu, jako třeba herec Jakub Štáfek.

Právě čerstvý ženáč a představitel Juliuse „Laviho“ Lavického se v podcastu Insider.cz rozpovídal o tom, jak pojal charitu jeden z jeho spoluhráčů, konkrétně bývalý velký talent českého fotbalu Egon Vůch.

„Ten už s námi jezdit nebude, nad ním jsme zlomili hůl,“ řekl na úvod Štáfek, který pak popsal velmi netradiční incident.

„Na akci ve dvě hodiny ráno píše tomu našemu Sašovi Smitovi, který to celé organizuje: ‚Je super, že s vámi jezdím, já vám dělám fantastickou reklamu.‘ A pak ti volá majitel toho podniku, který ti říká: ‚Hele, nám je to strašně blbé, ale máme tady Egona na kamerách, jak nám tu vykradl mrazák. Se zmrzlinami, v hodnotě sedm tisíc korun, já to potřebuju zaplatit.‘ No tak si říkáš, že to fakt nevymyslíš,“ podělil se o historku známý herec.

Redakce Expres.cz Vůcha kontaktovala. Fotbalista nám naznačil, že vše bylo trochu jinak, než jak Štáfek popsal.

„Určitě to nebylo tak, jak se píše. Jsou to blbci, když nic nevědí a žijí z nějakého kecu. Já se tomu musím smát,“ sdělil Expresu Vůch, který měl vždy pověst průšviháře.

Když jsme se zeptali, jak „velká zmrzlinová krádež“ podle něj probíhala, už nereagoval. Na sociálních sítích si ale Vůch z incidentu dělá legraci. 

Sdílí vtipné koláže a fanouškům se pochlubil také provokativními snímky z postele, jak si pochutnává na zmrzlině.

Egon Vůch si ze sebe umí udělat legraci.

„Kdo mě zná, ví, jak to bylo, takže nemám potřebu to uvádět na pravou míru,“ vzkázal Vůch.

O tom, že si fotbalista ze sebe umí udělat legraci, svědčí i fakt, že si v pizzerii objednal lahůdku v podobě „loupežnické pizzy“.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:00 středa 23. listopadu 2022. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 14
  • 11
  • 7
  • 6
  • 6