Sexy dcera fotbalového kouče Krejčího: Nečekala jsem, že by se o mně psalo, jsem nenápadná

Fotbalový kouč Karel Krejčí (51) je spojen se zlatou érou plzeňského fotbalu. Nejprve působil jako asistent veleúspěšného Pavla Vrby (56), pak ale vystoupil z jeho stínu, stal se hlavním trenérem a své svěřence dovedl k mistrovskému titulu. Kromě medaile pro ligového šampiona má ale Krejčí doma ještě jeden poklad. A tím je jeho sexy dcera Dominika (24). Pro Expres.cz tahle kočka promluvila nejenom o vztahu se svým otcem, ale také prozradila, jestli se někdy zakoukala do nějakého plzeňského fotbalisty.

I když Dominika Krejčová pochází z fotbalové rodiny, tento sport si nikdy pořádně nevyzkoušela. Fandit plzeňské Viktorii, když ji trénoval její otec Karel, ale pravidelně chodila.

„Fotbal mám ráda, odmalička jsem vyrůstala v rodině, kde je fotbal tématem číslo jedna. Táta je trenér, momentálně trénuje reprezentaci do 21 let, a bratr hraje divizi. Já ale fotbal nikdy nehrála, cvičila jsem sportovní gymnastiku,“ svěřila se nám Dominika.

Jejích žhavých snímků na sociálních sítích si před časem začala všímat česká média. Dominika byla rázem označována za „hříšnou dceru“ nebo „sexbombu“. Zpočátku to pro ni nebylo příliš příjemné.

„Když byl táta hlavním trenérem Plzně, psalo se o mně celkem dost. Ve skutečnosti jsem přátelská, milá a jsem pro každou legraci. Když vyšel první článek, byla jsem docela zaskočená. Nečekala jsem, že by se o mně někdy psalo. Pak vyšel další a další. Zpočátku mi to nebylo příjemné, ale postupem času mi to přestalo vadit,“ říká svůdná brunetka, která se za pár týdnů bude vdávat.

Dominika Krejčová

I přestože má figuru, že by se z fleku mohla živit jako modelka, pracuje úplně mimo obor a na nějakou velkou kariéru nemá ani pomyšlení.

„Momentálně pracuji jako recepční u jedné automobilové společnosti. Plány do budoucna přesně určené nemám, ale určitě mezi ně patří svatba, která se koná v létě, a založení rodiny,“ svěřila se Dominika, která redaktorovi Expresu také popsala svůj vztah s otcem Karlem.

Dominika Krejčová

„Vztah s tátou máme skvělý a jsem za to moc ráda. I když býval často pryč kvůli fotbalu, vždy nám to vynahradil. Celá rodina jsme na něj moc pyšní. A jestli je přísný? Každý rodič musí být občas přísný. Táta mě naučil, jak být dobrým člověkem, vážit si věcí a být sama sebou,“ smeká před svým otcem Dominika.

Sexy dcery fotbalového trenéra jsme se také zeptali, jestli se v době, kdy její tatínek vedl jeden z nejúspěšnějších klubů v Česku za poslední roky, nezakoukala do nějakého jeho svěřence.

„Zamilovaná jsem nebyla, ale určitě znáte holky v pubertě. Spousta fotbalistů se mi samozřejmě líbila. Mám více oblíbených hráčů, je těžké vybrat jednoho,“ říká Dominika Krejčová.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 neděle 11. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 94
  • 63
  • 60
  • 51
  • 50
  • 43