Slovenská tenistka Cibulková: Rodila v porodnici pro boháče! Pobyt za čtvrt mega!

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (30) v neděli ráno přivedla na svět syna Jakuba. Své první dítě porodila v luxusní vídeňské porodnici pro boháče. Na kolik tam vyjde pobyt pro novopečené maminky?

„Náš svět už nikdy nebude stejný,“ napsala v neděli na svůj Instagram bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, která tak přivítala na světě svého syna Jakuba, jehož má s manželem Michalem Navarou.

O Jakuba je dokonale postaráno hned od začátku jeho života. Může se těšit na luxusní výbavičku a krásný pokoj v Bratislavě. 

Slovenský server Pluska uvádí, že novopečená maminka Dominika neponechala nic náhodě a rodila na vídeňské špičkové soukromé klinice Döbling, kam se jen tak někdo nedostane.

Takhle to vypadá na soukromé klinice Döbling.

Klinika patří v Rakousku mezi medicínskou špičku a klientky si tam užívají ten největší komfort. Rodičky mají k dispozici vše, na co si během porodu vzpomenou.

Na pokojích mají například k dispozici vlastní ledničku, trezor, klimatizaci, ale také balkon. Klinika se chlubí také podzemním parkovištěm.

Podle fotek na oficiálních stránkách klinika připomíná spíše velmi drahý hotel. Maminky mají k dipozici například i vířivku.

K dipozici je i vířivka.

Luxus ale něco stojí. Samozřejmě závisí na tom, kolik dní novopečené maminky na klinice stráví. Celková cena se prý může vyšplhat až na 8000 eur (213 tisíc korun).

Peníze ale pro Dominiku Cibulkovou nejsou problém. Odhaduje se, že během své veleúspěšné kariéry si tenistka dokázala vydělat výrazně více než 12 milionů eur (přes 320 milionů korun).

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:51 středa 14. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 50
  • 49
  • 44
  • 43
  • 43