Tenistce Cibulkové před návratem z porodnice vykradli sídlo. Na pachatele vypsala odměnu!

Prožívá nejkrásnější období života, neznámý zloděj na něm ale sexy tenistce Dominice Cibulkové udělal kaňku jako hrom. Vykradl totiž letní sídlo, kde chtěla s nově narozeným synem Jakubem trávit co nejvíce času. Spravedlnost se ovšem rozhodla vzít do vlastních rukou a oznámila: Kdo mi donese informaci k dopadení pachatele, dostane peněžitou odměnu!

Letní sídlo v Plaveckém Podhradí Cibulková zrekonstruovala jen nedávno. Není pochyb o tom, že v něm plánuje s manželem a nově narozeným synkem trávit co nejvíce z nadcházejícího léta.

Zloděj ovšem půvabné bývalé tenistce plány značně zkomplikoval. Ukradl zahradní nábytek, gril i drahou bazénovou technologii. Deník Nový Čas ztrátu Cibulkové vyčíslil na 170 tisíc korun.

Jenže v policii bývalá tenistka zřejmě úplně bezmeznou důvěru nemá. Na Facebooku zveřejnila video z krádeže a za informace vedoucí k dopadení pachatele nabízí peníze!

„Momentálně prožívám nejkrásnější období v životě a chtěla bych se s vámi o tyto pocity podělit. Jsou ale lidé, kteří se neštítí opravdu ničeho, takže bych vás chtěla výjimečně poprosit o pomoc. Přehrajte si přiložený kamerový záznam a v případě, že mi dokážete poskytnout jakékoliv informace (za finanční odměnu) o identitě tohoto zloděje, pište do zpráv. Tento zloděj kradl u nás na chalupě 15. června v noci. Děkuji,“ napsala Cibulková.

Zdá se však, že ne všem je její výzva po chuti. Někteří lidé v diskuzi se totiž podivují nad tím, že Cibulková dělá povyk kvůli „prkotinám kolem domu“, protože škoda pro ni znamená drobné. Jiní se zase tenistky zastávají.

Hádky mezi fanoušky ale Cibulkové nijak nepomohou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:12 pondělí 19. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 49
  • 48
  • 46
  • 43
  • 40