Derby pražských S u českých celebrit: Komu fandí Bezděková, Mišík nebo Prachař?
4/6

Jakub Štáfek (32)

Herci Jakubu Štáfkovi koluje v žilách sparťanská krev už jen z toho důvodu, že v minulosti oblékal rudý dres, a právě v letenském klubu se dočkal svého prvního gólu. Jako fanoušek chodil na fotbal s tátou a dědou, samozřejmě hlavně na Spartu, které fandí dodnes.

Představitel legendárního Juliuse Lavického dokonce s letenským celkem spojil síly a ve vzájemné spolupráci natočil spot upozorňující na stále přetrvávající rasismus ve sportovním prostředí.

Jakub Štáfek

Jakub Kohák (48)

Herec a režisér Jakub Kohák se řadí mezi sparťanské srdcaře, avšak cestu k milovanému klubu si hledal sám. Nejdříve zvažoval, že se stane fanouškem Bohemky, tato myšlenka ho ale po několika letech opustila. Přišel totiž na to, že je „hrdina, statečný muž a sparťan“. Kohák fandí fotbalové i hokejové Spartě a v rozhovoru pro web hokejové Sparty uvedl, že je velkým sběratelem sparťanských suvenýrů.

„Dělám si různé kolekce. Ať už jsou to sošky, vlaječky, či další zajímavosti. Samozřejmě si schovávám i sportovní věci. Mezi nimi nechybí ani sparťanské předměty, tudíž mám domov zkrášlen lehce v barvách klubu. I děti mají sparťanské vybavení jako lahev na pití nebo boxík na svačinu,“ prozradil velký fanoušek Sparty Jakub Kohák, který své dva syny vede ke sparťanství.

Jakub Kohák
4/6
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 10. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 13
  • 10
  • 6
  • 5
  • 4