Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ortelův syn Denis Hnídek jde znovu do boje: Rodina mi fandí! Proč ho neláká MMA?

    Prvního soupeře vyřídil za pár desítek vteřin, pak mu bylo trochu líto, že zápas netrval déle. Teď ale Denis Hnídek, syn známého zpěváka Tomáše Ortela, dobře ví, že ho čeká mnohem těžší soupeř. „Mým největším fanouškem je rodina a kamarádi,“ svěřil se Expresu talentovaný thaiboxer, který promluvil také o tom, proč ho alespoň zatím neláká stále populárnější bojový sport MMA.

    V polovině dubna v pražském Spejbl Gymu odstartovala unikání reality show UPC Fight Cesta bojovníka. Černým koněm je talentovaný zápasník Denis Hnídek, který je synem frontmana populární kapely Ortel.

    „Nelíbí se mi, že lidi zajímá více můj fotr než mé sportovní výkony. Chci být známý jako muaythai bojovník, a ne jako syn zpěváka Ortela,“ řekl Expresu Hnídek junior před svým prvním zápasem.

    Soupeře Marka Betáka Hnídek knokautoval v prvním kole zhruba po dvou minutách. 

    „Byl to pro mě super otvírací zápas turnaje, moc jsem se nezranil, pohlídal jsem si to. Soupeře jsem ukončil brzy, mohl tam ještě chvíli být, neukázal moc srdce bojovníka,“ řekl nám nedávno se šibalským úsměvem na tváři Denis Hnídek, který si za rychlý knokaut odnesl deset tisíc korun coby bonus za výkon večera.

    Teď Denise čeká výrazně zkušenější a silnější soupeř a tím bude tvrdý Slovák Rastislav Klimáček.

    „Je to úplně jiný zápasník než Beták. Je vysoký, má otočený guard (postoj, pozn. red.) a je to větší profesionál. Čekám také, že více vydrží, ale když to půjde, budu to chtít ukončit před limitem,“ prozradil nám svůj plán Denis Hnídek, jemuž přípravu na zápas výrazně zkomplikovalo, že se nakazil covidem-19.

    „Mým největším fanouškem je rodina a kamarádi,“ dodal mladý zápasník, který se netají tím, že by jednou rád prorazil i v zahraničí. Vše má ale svůj čas. 

    „Myslím, že musím ještě něco dokázat tady v Česku, ale žít třeba v Thajsku a něco tam odzápasit, to mě láká,“ řekl Expresu Hnídek.

    Mnoho boxerů a thaiboxerů v posledních letech začíná se stále populárnějším bojovým sportem MMA. To ale Hnídka zatím příliš neláká.

    „S MMA jsem začínal, ale protože mě nebavila zem, rozhodl jsem se pro postoj. Kdybych měl jít do MMA, musela by přijít fakt zajímavá nabídka. Uvidíme,“ nechává si otevřená vrátka Denis.

    Pokud by se Denis Hnídek pro přestup do MMA jednou rozhodl, velkým vzorem by mu mohl být zápasník Jiří Procházka, který je bývalý thaiboxer a teď je blízko titulovému zápasu v UFC. Nedávno se Procházka blýskl vynikajícím výkonem proti Američanovi Dominicku Reyesovi.

    „Jirkův výkon byl úplně top, dělá super atraktivní zápasy na nejvyšší úrovni. Jeho cesta se mi líbí,“ smekl před Procházkou Hnídek.

    Sobotní galavečer organizace UPC Fight začíná od 19 hodin. Tentokrát půjde o semifinálové boje, dva nejlepší postoupí do finále této sportovní reality show. Vedle očekávané pyramidy budou na programu i další zápasy.

    Turnaj bude možné sledovat pouze přes placený stream, tzv. PPV, v předprodeji od 249 korun / 9,99 eur.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:42 neděle 12. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      6
    • Super
      4
    • Haha
      3
    • Cože
      3
    • Sladký
      3
    • Tvl
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...