Pondělí 17. června 2024, svátek má Adolf
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rebecco, komu fandíš? Pastrňák se postaví zemi své lásky. Než ji poznal, zkusila i noční klub!

    Až se proti sobě v sobotu postaví reprezentace Česka a Švédska, aby si to rozdaly v semifinále hokejového mistrovství světa, bude mít pořádné dilema. Rebecca Rohlsson je Švédka každým coulem, její srdce ale patří české hvězdě Davidu Pastrňákovi. Prožili spolu už tolik, že mu snad bolestivou porážku před branami finále nemůže přát!

    Jejich příběh by vydal na knihu. Dohromady se dali v roce 2018 a nikdo vlastně pořádně neví jak. Zřejmě se tak ale stalo během Pastrňákova angažmá ve švédském Södertälje.

    Rebecca Rohlsson tehdy ve Stockholmu střídala práce, nemohla se uchytit. Prodávala spodní prádlo, dokonce dělala i hostesku v nočním klubu, pak také v luxusní restauraci.

    Seznámení s českým hokejistou jí změnilo život. Zanedlouho se odstěhovali do Ameriky, tam David Pastrňák válí za Boston. A po šesti letech jsou do sebe stále zamilovaní až po uši.

    Svůj volný čas po sezoně poctivě dělí mezi Švédsko a Česko, aby stihli objet rodiny. Předloni i loni se pořádně bavili na karlovarském filmovém festivalu, navštívili červený koberec i několik večírků, na kolonádě se láskyplně objímali.

    David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou

    Davida Pastrňáka s Rebeccou hodně semkla bolestivá tragédie z roku 2021. Tehdy přišli o teprve šestidenního syna Vigga, což oběma rodiči velice silně otřáslo.

    Naštěstí se dokázali postavit zpět na nohy. A rodinu založili s krásnou dcerkou Freyou Ivy, která brzy oslaví první narozeniny. Právě kvůli jejímu příchodu na svět ostatně Pastrňák loni mistrovství světa vynechal.

    David Pastrňák ve Švédsku se svými největšími láskami.

    Letos je navíc čeká další velký životní milník. Budou se brát. Rebecca si minulý měsíc užila pořádně divokou rozlučku se svobodou, nechyběla vana plná lahví alkoholu i „Pastova“ obří podobizna.

    Pastrňákova snoubenka Rebecca se loučila se svobodou.

    Na letošním šampionátu už Pastrňák válí. Jenže v sobotu ho s nároďákem čeká těžká a pro něj osobně velice pikantní překážka. V semifinále se střetne právě se Švédskem, rodnou zemí své Rebeccy.

    „Moje dcera je poloviční Švédka, takže v naší rodině jsme takový zápas ještě nezažili, bude to speciální. Podle mě nebylo v plánu, aby rodinka přiletěla, ale myslím, že teď už asi dorazí. Musím se podívat do telefonu, co mě čeká,“ řekl Pastrňák pro Blesk.cz.

    David Pastrňák se svou krásnou Rebeccou

    Semifinále mezi Českem a Švédskem je na programu v sobotu ve 14:20.

    Fotogalerie

    Uložení do hrobu Simony Postlerové proběhlo v úzkém rodinném kruhu