Tajné zásnuby u Pastrňáka? Sexy Švédka Rebecca nosí prstýnek s obřím diamantem

Před rokem a půl museli bojovat s nepředstavitelnou bolestí, když jim šest dní po narození zemřel syn Viggo. Čas ale ránu hokejisty Davida Pastrňáka a jeho krásné švédské partnerky Rebeccy Rohlssonové alespoň trochu zahojil, a tak se jeden vedle druhého zase široce usmívají. Ba co víc, svůj vztah nejspíše posunuli na další úroveň.

Rebecca na Instagramu zveřejnila několik fotek ze zápasu oblíbeného Winter Classic, při němž Pastrňákův Boston změřil ve slavném Fenwayském parku síly s Pittsburghem.

Její fanoušky a fanynky ale mnohem více než hokej zaujal prstýnek na levé ruce, který se nedá přehlédnout především kvůli obřímu diamantu.

Rebecca má na ruce prsten s pořádným diamantem.

„Prstýnek!“ napsalo půvabné švédské blondýnce několik lidí, zatímco jiní si vystačili s emotikonem.

„Gratulace,“ přidala se dokonce další komentující.

Pokud se skutečně jedná o prstýnek zásnubní, Pastrňák zatím fanoušky s radostnou novinkou neseznámil. Ostatně by šlo o čerstvou zprávu, ještě v září hokejista pro Super.cz odmítal, že by svatba byla na pořadu dne.

Nezdá se nicméně, že by sympatický pár měl na co čekat. Jejich láska i po několika letech kvete, když zrovna není sezona, David s Rebeccou spolu objíždějí nejrůznější společenské akce, jsou například pravidelnými návštěvníky filmového festivalu v Karlových Varech.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:02 čtvrtek 4. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 14
  • 12
  • 9
  • 7
  • 6