Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Limberský ukázal bebí: Před hejtry ho brání manželka Lenka a kamarádka Verešová

    David Limberský ukázal zranění ze zápasu. Před posměváčky ho chránila manželka Lenka a její kamarádka Verešová. | foto: Instagram

    Rád provokuje a je často označován za největšího sígra českého fotbalu. Teď je to ale David Limberský (37), kdo se čertí. Plzeňskou legendu vytočil rozhodčí Miroslav Zelinka, který za drsný faul na „Limbu“ neudělil červenou kartu pro libereckého obránce. Bývalý reprezentant si zranění vyfotil a pochlubil se s ním na Instagramu. Mnoho fotbalových fanoušků se mu začalo posmívat, někteří Limberského nazývají uplakánkem či žalovníčkem. Zasáhnout tedy musela jeho manželka Lenka (36) i její kamarádka Andrea Verešová (40). Co sexy brunety posměváčkům vzkázaly?

    V sobotním ligovém zápase mezi Plzní a Libercem si hostující bek Martin Koscelník vyšlápl na domácí legendu Davida Limberského. Tvrdě mu dupl na nárt, za nevybíravý zákrok vyfasoval slovenský fotbalista ve službách Slovanu pouze žlutou kartu, což se „Limbovi“ vůbec nelíbilo.

    „Málokdy reaguji na rozhodčí, ale tohle rozhodně nebylo přišlápnutí. Nejsem žádný ufňukanec, ale tohle mi mohlo ukončit kariéru, jedu na šití,“ napsal na Instagramu znechucený Limberský, který přidal také fotografii prošlápnutého kotníku.

    Málokdy reaguji na rozhodčí, ale tohle rozhodně nebylo přišlápnutí... Nejsem žádnej ufňukanec ,ale tohle mi mohlo ukončit karieru, jedu na šití... #BOCELLIVAR #slepeckahul #steviewonder #nakazdyhojinymetr #Zelinkaopetnezklamal

    6. února 2021 v 20:57, příspěvek archivován: 9. února 2021 v 11:24

    Limberský tím odstartoval nový trend. Na sociálních sítích se to teď hemží fotkami ostatních fotbalistů, kteří si z plzeňské ikony dělají legraci a sdílejí snímky svých šrámů.

    „Tři body a tři stehy. Budu o. k.,“ napsal na Twitteru liberecký záložník Michal Sadílek a pochlubil se krvavým zraněním na noze. 

    Jasně tak Limberskému vzkazuje, že fotbal je sport pro chlapy a nějaký ten škrábanec k tomu patří.

    Limberského se musela zastat manželka Lenka s kamarádkou Verešovou

    Do Limberského na jeho instagramovém profilu šijí i jeho pravidelní hejtři. Nazývají ho uplakánkem či žalovníčkem a připomínají mu časy, kdy Plzni rozhodčí občas pomáhali.

    Tyto zprávy ale vytočily Limberského manželku Lenku, která se rozhodla reagovat přímo v diskuzi pod výše zmíněnou fotografií.

    „Úplně mě vytáčejí lidé, kteří hejtují Davida a Plzeň, a přesto pořád dokola chodí na jeho profil nebo ho sledují. Prosím vás, ušetřete nervy sobě a pohrdání vámi nám a nechoďte někam, co tak nenávidíte,“ poradila všem hejtrům Lenka.

    „Pořád je to, sakra lidi, jenom sport, soustřeďte se na důležitější věci než plivání špíny tam, kde se vás o to nikdo neprosí. Kdybyste plýtvali stejnou energii na pozitivní věci, je jak vám, tak i nám všem líp. Je toho hnusu kolem nás všech snad málo?“ zeptala se internetových provokatérů Lenka.

    Zastání našel David Limberský u několika svých bývalých spoluhráčů, ale třeba i u modelky Andrey Verešové.

    „Hnusný faul, držím palce! We love you,“ napsala Verešová, která si v současné době užívá sluníčko v Dubaji.

    Není tajemstvím, že Verešovou pojí s manželkou Davida Limberského letité přátelství.

    „S Andreou Verešovou se známe dlouho, tak patnáct let určitě, ještě z dob modelingu. Když jsem se přestěhovala do Plzně, bylo fajn, že jsem tu někoho už znala,“ svěřila se nám před časem Lenka Limberská, která zápasy svého manžela velmi prožívá.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:23 středa 9. června 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      53
    • Trapas
      29
    • Sladký
      20
    • Super
      16
    • Cože
      16
    • Tvl
      14