Limberský vyměkl: Kam se poděl král nevkusu, který byl mohl navrhovat pro barbíny?

Fotbalista David Limberský (36) se dlouho tvářil, jako by mu přídomek „král nevkusu a kýče“ nevadil. Skoro to vypadalo, jako by na něj byl pyšný. Chlubil se vánočním stromečkem ve stylu růžového cukrkandlu, podobně s manželkou vybavili i salon krásy, který spolu otevřeli v Plzni. Teď je ale všechno jinak!

„Hezkou adventní neděli všem,“ poznamenal David Limberský a sladce se usmíval nad věncem, který byl na hony vzdálený přeslazenému vánočnímu stromku, jímž se blýskl loni na Vánoce.

Zlaté svíčky, šišky, mech a postavy z Betléma, člověk by se skoro rozplakal! Blyštivých ozdob jen pár, až jsou fanoušci Limberského dekorací zklamaní tím, jak moc se držel při zemi. 

Fotbalista, který proslul alkoholovými eskapádami a skandály, pak ještě snímek doprovodil hashtagy „nofilter“ nebo „noalcohol“, zřejmě aby bylo všem jasné, jak moc se změnil.

Skoro by to vypadalo jako napravení a zmoudření hříšníka. Zase tak slavné to nebude, Limberský si na adventní „čumkartu“ oblékl „rebelské a chlapácké“ triko se stříbrným zajíčkem, který symbolizuje proslulý pánský magazín.

Pak se sbalil a s manželkou Lenkou odletěl na dovolenou do Dubaje, která přitahuje všechny milovníky blyštivých věcí a pozlátka jako můru lampa.

Celé Česko tak nyní netrpělivě čeká na to, až manželé Limberští ukážou svůj nazdobený stromeček. Vydají se i letos cestou okázalého nevkusu a kýče, nebo zvolí umírněnější a vkusnější variantu?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:45 úterý 21. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 38
  • 37
  • 36
  • 35
  • 35