Jsem srdcař a občas udělám průšvih! Limberský byl na koberečku u Řepky. Řešili kauzy

Dva největší rebelové českého fotbalu se sešli u jednoho stolu a probírali svou minulost. David Limberský (39), který měl být zapleten do údajného vydírání 32letého muže, se hájil před sparťanskou legendou Tomášem Řepkou (48). „Jsem normální kluk, co má rád legraci, zábavu a kamarády, ale asi jsem kontroverzní,“ uznal Limba, který poté vyjádřil své uznání herci Jakubu Štáfkovi (32).

David Limberský je dalším českým fotbalistou, který přijal pozvání do podcastu Tomáše Řepky Red Card. Plzeňská legenda se v pořadu věnovala svým kauzám mimo trávník.

Na údajné vydírání 32letého muže ale řeč nepřišla. Podle informací Expresu má David Limberský i jeho rodina od právníka doporučeno na toto téma s nikým nekomunikovat.

Bývalý skvělý obránce před Řepkou alespoň hájil svou kontroverzní povahu, která ho provázela celou kariéru.

„Vykreslovali mě jako totálního blázna a ďábla. V normálním životě jsem ale normální kluk, co má rád legraci, zábavu, rodinu a kamarády. Dělám běžné věci jako kdokoliv jiný. Asi jsem kontroverzní, nebo spíše jsem byl. Teď už jsem rád, že to mám za sebou,“ uvedl Limberský, který tím měl na mysli, že loni v červnu ukončil profesionální kariéru a od té doby už není tolik na očích.

Občas udělám průšvih, Štáfek se jako herec zlepšil

Svou roli fotbalového rebela prý Limberský přijal nevědomky a pak se to s ním už jen vezlo.

„Asi mi bylo jedno, co si o mně kdo myslí. Chtěl jsem si jít svou cestou, kontroverze na hřišti i mimo něj k tomu patřily. Já se tak cítil nejsilnější, neuhýbal jsem. Jestli mě někdo měl za blázna, pak spíše lidé z venku. Jsem srdcař, občas udělám průšvih, ale byl jsem schopen se pak omluvit v kabině nebo doma rodině,“ svěřil se Limberský.

Z Davidových průšvihů si nedávno dělal legraci herec Jakub Štáfek ve svém seriálu a později i ve filmu Vyšehrad. Hlavní postavou je zkrachovalý fotbalista Julius „Lavi“ Lavický, který byl silně inspirován životním příběhem Davida Limberského.

„Ten film se mi líbí, v některých situacích je to samozřejmě přehnané. Kdybych každý den dělal kraviny a chlastal, nemohl bych hrát profi fotbal tak dlouho a být úspěšný. Výhry jsme ale slavili často a některé scény jsou pravdivé,“ uznal Limberský.

Není tomu dlouho, co si Limberský do Štáfka kvůli roli Laviho rýpl a označil ho za průměrného herce. Svá slova nyní „Limba“ poupravil.

„On těch rolí má teď hodně, je to celkem slušný herec, je tam pokrok,“ směje se fotbalista, který je podle karlovarských kriminalistů namočen do vydírání 32letého muže.

Limberský a jeho kumpáni měli na konci letošního srpna požadovat po muži uhrazení několikamilionového dluhu.

„Do sporu se poté měl vložit 37letý muž, který měl 32letému muži vulgárně nadávat a vyhrožovat střelnou zbraní a následně ho jí udeřit do horní poloviny těla,“ řekl pro CNN Prima News mluvčí Policie ČR Jakub Kopřiva.

Napadený muž měl skončit v nemocnici. Podle posledních zpráv Limberskému a ostatním členům party hrozí až osm let za mřížemi.

Expres se nedávno spojil s Limberského manželkou Lenkou. „Podnikáme veškeré právní kroky, aby naše jméno bylo očištěno, více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ uvedla Lenka Limberská s tím, že jim právní zástupci zakázali případ jakkoliv komentovat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 středa 15. února 2023. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 17
  • 15
  • 13
  • 4
  • 4