Fotbalový vdovec Daniel Kolář: Požádal o ruku o devět let mladší sexy inženýrku

Dlouhé roky se bývalý fotbalový reprezentant Daniel Kolář (34) dostával ze smrti milované manželky Terezy (†30), která podlehla rakovině. Teď ale ikona plzeňské Viktorky zase září štěstím! Sexy inženýrku Sáru (25) požádal Kolář na dovolené o ruku a ona řekla ano!

„Máme se krásně,“ hlásí u jednoho z příspěvků na Instagramu Daniel Kolář, který už nějaký ten pátek randí s krásnou inženýrkou Sárou z Roztok.

Společná fotka z dovolené

Vztah se bývalý vynikající záložník rozhodl posunout na vyšší úroveň a 3. března před přítelkyní poklekl a požádal ji o ruku. K romantické chvíli došlo během dovolené na Zanzibaru. 

Sára neodolala, zásnubním prstenem se ale kamarádům pochlubila až teď.

Sára se pochlubila prstýnkem.

Uvidíme, jestli se Kolář nechá inspirovat svým dlouholetým spoluhráčem z Plzně Davidem Limberským. 

Ten si svou lásku Lenku vzal rovnou dvakrát! Jeden obřad proběhl na exotickém ostrově Mauricius, druhý v Plzni.

Ta bolest nikdy nepřebolí

S první manželkou Terezou byl Daniel Kolář dlouhých dvanáct let. Krátce předtím než zemřela na rakovinu plic, se s ní oženil. 

„Měl jsem to udělat dřív. Vážně měl. Zásnuby nebyly jen gesto, já skutečně věřil v zázrak. Držel jsem se myšlenky, že se Téra uzdraví, zestárneme spolu, založíme rodinu a budeme spolu normálně žít, takže tohle byl logický krok,“ uvedl fotbalista v srdcervoucí zpovědi pro web Bezfrazi.cz.

„Snažil jsem se to vnímat optimisticky. Jsem od přírody nastavený tak, že nerad prohrávám. Jenže... Tereza zemřela a já jsem z toho pořád smutný. Už je to víc než rok a nemyslím si, že to někdy přebolí,“ řekl Kolář v rozhovoru pro iDNES.cz.

Když jeho Tereza ještě žila, plzeňský záložník slavil každý gól tak, že z dlaní vytvořil písmeno T. Po její smrti Kolář začal góly posílat pro svou zesnulou lásku do nebe.

„Jsem nesmírně šťastný a vděčný za každou chvíli, kterou jsem s tebou mohl být. A navždy tu budeš se mnou! Je to ten nejsilnější a nejobdivuhodnější člověk, kterého jsem měl to štěstí potkat a po jeho boku trávit nejkrásnější část mého dosavadního života,“ napsal na svém Facebooku pár měsíců po Terezině smrti Kolář.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:44 čtvrtek 3. září 2020. Anketa je uzavřena.

  • 45
  • 44
  • 41
  • 41
  • 40
  • 36