Minuty před znásilněním: Ronaldova údajná oběť se po něm plazí a olizuje ho!

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo čelí nařčení, že na hotelu v Las Vegas před devíti lety znásilnil pracovnici nočního klubu. Ta s ním prý odmítla mít sex, což ale Ronalda nezastavilo a na brečící ženu se vrhl. Server The Sun teď ovšem zveřejnil video, které vypovídá o něčem jiném – údajně znásilněná Kathryn Mayorgaová se v klubu po hvězdném fotbalistovi plazí, a když se k ní otočí zády, dokonce si ho přitáhne za kravatu!

Na kampaň Me Too už doplácí i slavný Cristiano Ronaldo. Jistá Kathryn Mayorgaová, tehdy pracovnice nočního klubu, fotbalistu veřejně obvinila z toho, že ji v roce 2009 znásilnil.

Podle nyní čtyřiatřicetileté ženy se spolu seznámili na párty a Ronaldo ji následně odvedl na svůj luxusní hotelový pokoj. Když se však Mayorgaová převlékala, vtrhl podle ní do koupelny a začal ji osahávat. Ačkoliv mu několikrát měla říct „ne“ a brečet, útočník Juventusu se na ni vrhl a znásilnil ji.

Žena prý celou událost druhý den oznámila policii, viníka ale ze strachu z pomsty neuvedla. Ronaldo jí měl nakonec za mlčení vyplatit 287 tisíc liber (v přepočtu dnes přes osm milionů korun). Mayorgaová peníze shrábla, teď se však po devíti letech přece jen rozhodla údajného útočníka postavit na pranýř a znásilnění veřejně ohlásila. Prý ji k tomu inspirovala kampaň Me Too.

Kathryn Mayorgaová přišla s obviněním, že ji fotbalista Cristiano Ronaldo v roce 2009 znásilnil. Na fotkách z onoho večera to ale vypadá, že se jeho pozornost snaží za každou cenu upoutat.

Ronaldo ale obvinění důrazně popřel. S pracovnicí klubu prý sex měl, podle něj byl ovšem zcela dobrovolný. V jeho prospěch mluví i video, které teď zveřejnil server The Sun.

To držitele pěti Zlatých míčů zachycuje ve chvíli, kdy s Kathryn Mayorgaovou flirtuje v onen osudný večer, kdy se měl zločinu dopustit. Jenže to ani trochu nevypadá, že by na mladou ženu dorážel a ona se jeho přízni vyhýbala. Spíš naopak.

Když se Ronaldo otočil, žena si ho dokonce přitáhla k sobě.

Soudě podle záběrů mají oba dva upito a velmi dobře se baví. Tancují spolu, Ronaldo si dokonce opakovaně před partnerkou kleká, na večerní zábavu se ovšem chová zcela normálně.

To Mayorgaová je ve viditelně odvázanější náladě. K fotbalistovi se dvakrát natočí zadkem tak, aby se jím dotýkala jeho rozkroku, plazí se po něm a několikrát se, zcela zjevně z její iniciativy, začnou líbat. Když se také Ronaldo v jednu chvíli otočí zády a rozhlíží se po klubu, ona ho hbitě chytne za kravatu a přitáhne si ho zpět k sobě. Jeden by si řekl, že by se ke kampani Me Too mohl přihlásit spíš samotný Ronaldo!

Údajná oběť v náruči svého útočníka

To, co se mezi oběma odehrálo následně a zda měl jeden z nejlépe placených fotbalistů planety skutečně potřebu Mayorgaovou znásilnit, vědí pouze oni dva. Záběry z večírku ale leccos napovídají. Na ženě nyní je, aby závažné obvinění podložila důkazy.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 31. ledna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 88
  • 42
  • 22
  • 18
  • 14
  • 12