Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ronaldo po zpackaném MS v Kataru: Miliardy v Arábii a život v luxusním paláci za 334 milionů

    Podobný luxus by měl čekat na Ronalda v Arábii. | foto: Reprofoto Mail Onlilne

    Zažívá nejhorší období ve své kariéře. V Manchesteru United, kde ho fanoušci uctívají jako klubovou legendu, upadl v nemilost trenéra Erika ten Haga a přišel hořký konec. Žádný z top týmů o něj nestojí a špatně pro Cristiana Ronalda dopadlo i nedávné mistrovství světa v Kataru. Fenomenální fotbalista je podle zahraničních médií těsně před podpisem lukrativní smlouvy se saúdskoarabským klubem an-Nassr. Pokud se mu Ronaldo upíše, bude si v zemi šejků žít jako král! V Británii se už spekuluje o tom, že by se CR7 měl s rodinou nastěhovat do luxusního paláce za 12,2 milionu liber.

    Cristiano Ronaldo věřil tomu, že si po smutném konci v Manchesteru United spraví chuť na mistrovství světa v Kataru. Pro zlatou medaili byl schopen udělat cokoliv, nakonec ale turnaj vyhrála Argentina a nejlepším hráčem se stal Ronaldův rival Lionel Messi, jehož nyní opěvuje celý svět jako nejlepšího fotbalistu všech dob.

    Že je tohle ten nejhorší možný scénář pro legendární CR7? To ještě není zdaleka všechno! Sedmatřicetiletý borec, jenž je stále ještě bez angažmá, se navíc dostal do jedenáctky těch nejhorších hráčů turnaje.

    Obrovské ponížení se Ronaldo snaží vstřebat na dovolené v Dubaji. Na svém instagramovém profilu se pochlubil několika snímky z přepychového rezortu. Nikoho nejspíše nepřekvapí, že svalnatý Portugalec si v hotelu dává do těla a denně maká v posilovně.

    Cristiano Ronaldo si teď užívá zaslouženou dovolenou v Dubaji.

    Kromě svého zevnějšku ale Ronaldo usilovně řeší také budoucnost. V posledních dnech se mluví o tom, že je Cristiano těsně před podpisem pohádkové smlouvy s arabským klubem an-Nassr.

    Pětinásobný držitel Zlatého míče by jako hráč v Arábii vydělal astronomickou částku 200 milionů eur (přes 4,8 miliardy korun) za sezonu.

    Cristiano Ronaldo si teď užívá zaslouženou dovolenou v Dubaji.

    Podle španělského listu Marca nabízejí Arabové Ronaldovi sedmiletý kontrakt. Dva a půl roku by měl Ronaldo v klubu působek jako hráč, ve zbytku jako ambasador země při snaze o získání pořadatelství mistrovství světa 2030 spolu s Egyptem a Řeckem. V roli ambasadora by Ronaldův plat ještě vzrostl.

    Co čeká Ronalda v Arábii? Luxus za 334 milionů, ale také život v bublině

    Britský server Mail Online nyní přišel se spekulací, kde by Ronaldo v případě přesunu do Arábie mohl žít. Velmi pravděpodobně se prý jeví koupě luxusního paláce v západní části města Rijád.

    Podobný luxus by měl čekat na Ronalda v Arábii.

    Pokud ke stěhování Ronalda a jeho rodiny skutečně dojde, bude jeden z nejlepších fotbalistů všech dob žít v jedné z nejprestižnějších městských čtvrtí.

    Tamní nemovitosti si běžný smrtelník nemůže dovolit. Výše uvedený portál jako příklad uvádí luxusní komplex s obřím bazénem a osmi ložnicemi, který je k mání za 12,2 milionu liber, což je v přepočtu něco málo přes 334 milionů korun.

    To by ale pro Ronalda, který disponuje minimálně dalšími osmi nemovitostmi, neměl být žádný problém.

    Podobný luxus by měl čekat na Ronalda v Arábii.

    Palác se nachází nedaleko od krásného parku. Dům má k dispozici ubytování pro pokojské i řidiče a samozřejmě vlastní posilovnu.

    V podobně luxusních rezidencích jsou často také obchody či kliniky. Rezort je uzpůsoben tak, že majitelé nepotřebují své sídlo vůbec opouštět.

    Podobný luxus by měl čekat na Ronalda v Arábii.

    Menším problémem by pro Ronalda a jeho rodinu mohl být ale fakt, že si místní obyvatelé potrpí na to, aby se dodržovalo právo šaría. Na místě je dokonce náboženská policie,

    Tento životní styl, který připomíná nesvobodný život v bublině, by nejspíše příliš nevyhovoval Ronaldově partnerce a známé modelce Georgině Rodríguez.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:30 sobota 22. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      65
    • Trapas
      42
    • Cože
      16
    • Tvl
      14
    • Haha
      12
    • Sladký
      4