Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Grznár před zápasem s exkamarádem: Lituji ho, příště chci Roubíka! Bude to legální vražda

    Grznár by si přál do klece Roubíka. | foto: Koláž Expresu

    V sobotu se uskuteční první galavečer organizace Clash of the Stars. V kleci si to mezi sebou rozdají populární čeští influenceři. Jednou z hlavních hvězd turnaje bude bez pochyby kontroverzní kulturista Filip Grznár (36), který se postaví bývalému kamarádovi Michalu Peštukovi alias Psycho Michalovi. „S mými předchozími soupeři se vůbec nemůže rovnat, je to amatér a je mi ho skoro až líto,“ řekl Expresu před zápasem Grznár, jenž také promluvil o dalším možném soupeři. Proč by si tak moc přál zrovna kolegu z branže Lukáše Roubíka?

    Bývalý kulturista Filip Grznár má za sebou tři profesionální MMA zápasy. Dvakrát odešel z klece jako poražený, premiérovou výhru si plzeňský svalovec připsal loni v listopadu, když ve druhém kole „umlátil“ Jaroslava Oláha.

    V sobotu Grznára čeká zápas s bývalým kamarádem Michalem Peštukou, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Psycho Michal. 

    Zajímavé je, že Grznár šel před časem Peštukovi za svědka na svatbě, nyní prý už ale přátelé v žádném případně nejsou, což dokazují Filipova drsná slova.

    „S mými předchozími soupeři se vůbec nemůže rovnat, je to amatér a je mi ho skoro až líto,“ řekl nám na úvod Grznár, který o svém vítězství vůbec nepochybuje.

    „Jestli se mi ho povede ukončit v prvním kole? To neslibuji, nebudu chvátat, půjdu na pohodu a systematicky. Nejsem hovado, abych tam frajera rozštípal na ho*na, ale stoprocentně padne před limitem. Buď ho umlátím, nebo bude nějaká pěkná submise. Možná bych radši tu submisi,“ dodal kulturista, jenž si v boji na zemi očividně hodně věří.

    Filip Grznár během stare downu se svým soupeřem

    Grznár stejně jako další influenceři před turnajem uvedl, že se dobrovolně vzdá části peněz za zápas, aby pomohl nemocné holčičce Nině ze Slovenska. „Dám minimálně 10 procent z výplaty. Přispěji hrozně rád,“ slíbil Grznár.

    Vercetti na mě udělal dojem

    Filipa jsme se také zeptali, na jaký zápas, kromě toho svého, se nejvíce těší.

    „Těším se na zápas 2 proti 2, ve kterém bude Leo Brichta, to bude masakr. Jsem ale zvědavý také na hlavní duel mezi Datlem a Vercettim. Datla trochu znám, ale musím říct, že Vercetti na mě svým přístupem udělal dojem. Překvapil mě, jak maká. Udělal obrovský progres, přibral a vypadá fakt dobře. Podle mě to bude vyrovnaný zápas,“ myslí si Grznár.

    Opačný názor však mají sázkové kanceláře, podle nichž je Datel velkým favoritem.

    Datel bude zápasit s raperem Vercettim.

    Vysněný soupeř? Roubík!

    Co se dalšího zápasu týče, Grznár se netají tím, že by se rád utkal s jiným kulturistou, Lukášem Roubíkem. Ti dva se totiž dlouhodobě nemají příliš v lásce.

    Roubík, kterého proslavil televizní pořad Tlouštíci, Grznárovi často veřejně vyčítá jeho kladný vztah k zakázaným látkám.

    Uznávaný expert přes výživu je toho názoru, že Grznár některými svými hláškami může negativně ovlivňovat mladé cvičence, kteří pak s chutí sáhnou po dopingu.

    „Hrozně moc bych si přál Lukáše Roubíka. Beztrestná vražda toho pitomce je můj sen,“ řekl nám s nadsázkou Grznár, který poté ale trochu zvážněl.

    „Zaregistroval jsem, že teď chodí trénovat, a pokud by byl on pro, já bych do toho šel okamžitě,“ sdělil na závěr nejpopulárnější český kulturista.

    Premiérový galavečer organizace Clash of the Stars startuje v 19 hodin. Sledovat ho lze pouze přes PPV.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:48 neděle 22. května 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      21
    • Haha
      13
    • Tvl
      5
    • Super
      4
    • Cože
      4
    • Sladký
      3
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...