Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nová hvězda Clashe Kotlár: Expresu popsal těžký životní příběh. Smrt v rodině a cesta ze dna

    Ještě nedávno ho kromě jeho přátel znalo jen pár stovek lidí a měl status spíše bizarní internetové postavičky. Nyní je z Jaroslava Kotlára nejslavnější sekuriťák Česka a jedna z největších hvězd organizace Clash of the Stars. S miláčkem fanoušků jsme natočili rozhovor přímo v šatně bezprostředně po jeho dominantním vítězství v „kleci strachu“ nad Martinem „Huhu“ Procházkou. Potetovaný ranař se nám svěřil se svým nelehkým životním osudem. Není tomu dlouho, co si oblíbený Jarda prošel přímo peklem. Potkala ho rodinná tragédie, rozpadlo se mu manželství a přišel o střechu nad hlavou! Nyní si naplno užívá internetovou slávu. „Smůla mě v životě dlouho provázela, teď jsem ale potkal štěstí,“ řekl pro Expres.cz Kotlár.

    Jednou z hlavních hvězd čtvrtého galavečera organizace Clash of the Stars byl bezpochyby Jaroslav Kotlár. Bývalý sekuriťák, který se nedávno vrhl i na kariéru zpěváka, měl na turnaji zápas ve speciálně upravené „kleci strachu“, která je výrazně menší než původní oktagon, v němž zápasníci bojují.

    Na poslední chvíli se mu změnil soupeř. Tomáše „Abého“ Charváta, který nenastoupil kvůli střevním problémům, nahradil Martin „Huhu“ Procházka. Kotlár splnil úlohu favorita a svého soka velmi rychle uškrtil gilotinou.

    Po zápase se svým týmem Jarda slavil v šatně a popíjel šampaňské z poháru. Před redaktory Expresu oblíbený showman zase ukázal, že když na něj míří kamery a fotoaparáty, cítí se jako ryba ve vodě.

    „Užil jsem si to extrémně, jsem první v Česku, který tady tu klec strachu odstartoval a budu si to držet. Všechny vyzyvatele já vyzývám do klece strachu, a kdo bude chtít si to se mnou vyřídit, jedině v těchto malých prostorech. Budu to preferovat, protože jsem první,“ řekl Expresu na úvod Kotlár, který během interview do „klece strachu“ velmi emotivně vyzval svého rivala Karlose Bendu.

    „Chci ho v kleci strachu, potřebuje pořádně zbombit. Já bych mu to dal moc rád, ale on chce utíkat, spoléhá se na taktiku, útěky a manévry. Já se spoléhám na své srdcové granáty,“ nechal se slyšet Kotlár, který během rozhovoru několikrát zvýšil hlas.

    Kotlár se ozval z vězení

    Smrt v rodině, pouliční bitky a rozpad manželství! Kotlár si prošel peklem

    Kotlár, který se v minulosti živil jako člen ochranky, se netají tím, že se v minulosti často pral na ulici. Pouličních rvaček prý měl minimálně sto.

    „Bylo jich přes sto, to stoprocentně. Vyhrál jsem všechny, až na čtyři nefér porážky. Buď na mě šlo více lidí, nebo to bylo zákeřně, že jsem byl opilý a nečekaně mě kamarád sundal. Na férovku se mnou nikdo nechtěl jít, protože vědí, kdo jsem a co dokážu,“ svěřil se nám Kotlár.

    Jarda Kotlár dal Expresu rozhovor přímo v šatně.

    V interview došlo i na mnohem závažnější témata. Kotlár se nijak netají tím, že si před časem prošel peklem, ale podařilo se mu vydrápat se ze dna tam, kde nyní je.

    „Užívám si to náramně, bylo to předpovězené, to se mělo stát. Vytrpěl jsem si svoje, o vše jsem přišel a to, co se mělo stát, se stalo,“ myslí si potetovaný bouchač, který poté popsal, jaké překážky si na něj osud přichystal.

    „Přišel jsem o všechno. O rodinu, o manželství, o řidičák, o bydlení... Všelijaké problémy, co se dějí, jsem měl. Táta mi zemřel. Smůla v mém životě mě provázela opravdu dlouho, ale teď mě potkalo štěstí a já se toho budu držet a nevzdám se,“ prozradil ve velmi emotivním rozhovoru Jaroslav Kotlár.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 úterý 11. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      33
    • Super
      26
    • Haha
      15
    • Cože
      12
    • Sladký
      9
    • Tvl
      8
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...