Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Fotbalový nároďák představil nové dresy: Mejdan plný hvězd, pivo teklo proudem!

    Fotbalová reprezentace slavnostně představila nové dresy, v nichž bude parta kouče Ivana Haška bojovat na letošním evropském šampionátu. Akce se zúčastnilo několik hráčů ze současného národního týmu, nechyběly ale také fotbalové či hokejové legendy a hvězdy ze světa šoubyznysu! Během večírku v centru Prahy bylo živo zejména u baru, kde hlavně pivo teklo proudem!

    Ve středu večer v pražském podniku GRAM Cafe & Bistro proběhlo slavnostní představení nových dresů národního týmu. Parta kolem kapitána Tomáše Součka navleče na nadcházejícím mistrovství Evropy trikoty značky Puma, které byly vyrobené z recyklovaného materiálu. Každá sada má originální vzor a u hráčů i fanoušků zatím panuje spokojenost.

    „Celý proces vzniku dresu zabere zhruba dva roky. Jsou tam diskuze s FAČR, s hráči, s nejrůznějšími zástupci asociace, aby to vyhovovalo jednotlivým potřebám. Nejde jen o design, ale o celou kolekci jako trénink, vycházka. Každý z dresů je unikátní. Vyrábí se z jedné velké látky, která je natištěná, takže všechny mají jiný vzor,“ prozradil Miloslav Ptáček, PUMA Teamsport & B2B Manager Českou republiku a Slovensko.

    Český nároďák představil nové dresy.

    Slavnostní akce se zúčastnilo několik hvězd současného reprezentačního áčka. Se svými partnerkami či manželkami dorazili například Tomáš Vlček, Mojmír Chytil či Vasil Kušej.

    Tomáš Vlček s manželkou

    Mojmír Chytil s přítelkyní

    Nechyběl také kouč Ivan Hašek či jeho asistenti Jaroslav Veselý a Jaroslav Köstl. Trenéry doprovodily jejich manželky.

    Ivan Hašek s manželkou

    Trenéři Jaroslav Köstl (vpravo) a Jaroslav Veselý

    Na akci, která se nesla ve velmi uvolněném duchu, dorazilo také několik fotbalových či hokejových legend. Na baru spolu dlouze klábosili například Jiří Šlégr, Pavel Kuka, Martin Ručinský, Tomáš Ujfaluši, Jan Koller či Karel Poborský.

    Hokejové a fotbalové legendy na baru

    Český nároďák představil nové dresy.

    Český nároďák představil nové dresy.

    Společně se svými manželkami přišli Vladimír Šmicer, Erich Brabec, Daniel Kolář či Libor Kozák. Většina z dnes už nehrajících fotbalistů si pochutnávala na točeném pivu. Akci si nenechal ujít také bývalý kapitán hokejové reprezentace Jakub Voráček, který přišel se svou láskou Markétou.

    Český nároďák představil nové dresy.
    Český nároďák představil nové dresy.
    Český nároďák představil nové dresy.

    Cristovao trpěl po trhání osmiček, Babica si pochutnával na pivu

    Večírek plný úspěšných sportovců okořenilo také několik známých tváří ze světa šoubyznysu. Za zmínku stojí populární kuchař Přemek Forejt, zpěvák Ben Cristovao, herci Jakub Štáfek a Leoš Noha či režisér a velký milovník fotbalu Jakub Kohák.

    Cristovao si během večera chladil čelist a redaktorovi Expresu se na místě svěřil, že je čerstvě po trhání osmiček. I přes velkou bolest ale působil, že si akci užívá a dával jeden rozhovor za druhým.

    Český nároďák představil nové dresy.
    Český nároďák představil nové dresy.

    Nejvíce si však akci užil televizní kuchtík Jiří Babica, který se netají tím, že je věrným fanouškem pražské Sparty. Redaktorovi Expresu vyprávěl, jak před lety chodil řádit do kotle a jezdil na výjezdu. Během večera si velmi pochutnával na točeném pivu.

    Český nároďák představil nové dresy.
    Český nároďák představil nové dresy.

    Na ostatní fotky se podívejte do galerie.

    Fotogalerie