České dvacítce drží palce finská kočka: Obránce Hamara sbalil mladou manikérku

Spanilá jízda hokejové reprezentace do dvaceti let na turnaji v kanadském Halifaxu pokračuje. Češi ve čtvrtfinále smetli Švýcarsko poměrem 9:1 a v semifinále vyzvou Švédsko. Palce jim bude držet i jedna pořádně sexy fanynka. A to i přesto, že je původem z Finska.

Řeč je o partnerce osmnáctiletého beka Tomáše Hamary. Krásnou blondýnku Iris sbalil v době, kdy válel za finský klub Tappara.

A i když je krátce plnoletý, dost možná v ní našel pravou lásku. Jsou spolu už rok a půl a jejich vztah, zdá se, funguje i na dálku. Hamara totiž přestoupil do zámoří.

21. listopadu 2021 v 20:02, příspěvek archivován: 3. ledna 2023 v 13:39

Mladá Finka se mezitím věnuje manikúře, pedikúře a obecně péči o dámské nehty. Má na to dokonce vlastní instagramovou stránku.

Moikkaaa tilin takana on Iris, nuori kynsialoittelija Kangasalta. Oon pienestä pitäen rakastanut kaikkea pientä nypertämistä ja tarkkaa hommaa, joten tää tuntu oikein mun jutulta! Tänne tilille mä päivittelen mun kehittymistä, katsotaan mihin tää matka tästä vie

21. července 2022 v 21:06, příspěvek archivován: 3. ledna 2023 v 13:40

Dilema, komu na šampionátu dvacítek fandit, už Iris řešit nemusí. Finská repre se s tou českou ve skupině nepotkala a ve čtvrtfinále ji vyřadili Švédi. Právě ty teď v semifinále vyzve Hamara a spol.

Náramně jim to spolu sluší.

Úsměvné přitom je, že finská krasavice je jednou z mála partnerek, které českým hráčům na šampionátu fandí. Většina týmu je čerstvě plnoletá a až na pár výjimek hráči vztah zatím vůbec nemají.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 středa 3. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 21
  • 9
  • 6
  • 5
  • 4