Tajemství Vaclíkových kouzel: Takhle fandí jeho Martina! Její prdelka rozžhavila Barošovou

Za stavu 0:0 vytáhl bravurní zákrok a zneškodnil tak tutovou šanci supertalentovanému střelci Malenovi z PSV Eindhoven. Pak si na něm vylámalo zuby několik dalších nizozemských šikulů. Brankář Tomáš Vaclík (32) bezesporu patřil mezi hlavní hrdiny osmifinále. Během veledůležitého zápasu mu na dálku držela palce jeho sexy manželka Martina, která na sociální síti ráda provokuje žhavými snímky. Tentokrát svůdná kráska ukázala vysportovaný zadeček v tangách a dočkala se pochvaly i od manželky bývalého reprezentačního kanonýra Milana Baroše.

Těsně před začátkem mistrovství Evropy se Tomáš Vaclík emotivně rozloučil ve španělské Seville, kde zažil velké úspěchy, ale poslední sezonu tam působil pouze jako brankářská dvojka. 

Po turnaji bude tedy k mání zadarmo a vzhledem k tomu, co zatím na šampionátu předvádí, je jisté, že o zájemce nebude mít nouzi. 

Spekuluje se dokonce o tom, že po českém brankáři pomrkává slavný Real Madrid, který by ho bral jako zálohu za hvězdného Belgičana Courtoise.

V zápase proti Nizozemsku patřil Vaclík opět mezi klíčové muže party kouče Jaroslava Šilhavého. Podruhé na turnaji udržel čisté konto. 

Nejvíce své spoluhráče podržel v 52. minutě, kdy se na něj řítil útočník PSV Eindhoven Donyell Malen, který v minulé sezoně nasázel 19 ligových branek. 

Takhle Tomáš Vaclík vychytal útočníka Malena.

Proti supertalentovanému kanonýrovi ale Vaclík nezazmatkoval a bravurním zákrokem zmařil jasnou gólovou šanci.

„Snažil jsem se jej co nejdéle vystát. Jak byl rozběhnutý, blesklo mi hlavou, že je to pravák a bude chtít zakončovat pravou,“ řekl Vaclík po zápase, který nakonec Češi vyhráli 2:0 a postoupili tak do čtvrtfinále.

Zadeček manželky Martiny dostal i Barošovou

Vaclíkovou největší fanynkou je jeho krásná manželka Martina, která těsně před zápasem na svém instagramovém profilu sdílela sexy fotku v dresu svého manžela. 

Spíše než fotbalovým trikotem se ale svůdná kráska chtěla pochlubit vysportovaným pozadím v tangách a za svůj zadeček sklidila pochvalu ze všech stran.

Takhle svému muži fandí Martina Vaclíková.

„Chválím tvého muže a ty...,“ napsala Tereza Barošová, manželka legendárního reprezentačního střelce Milana Baroše, která přidala také emotikony ohně. 

Chtěla tím naznačit, že pohled na dokonalé tělo Martiny Vaclíkové ji pořádně rozžhavil! A jistě nebyla sama.

Martina Vaclíková

Není to poprvé, co choť českého brankáře takto dráždí nejen fotbalové fanoušky na sociálních sítích. 

Martina Vaclíková je kus!

Na Instagramu se pravidelně chlubí velmi žhavými fotografiemi a před časem dokonce manželovi nafotila sérii sexy snímků.

„Je pěkná, co?“ tetelil se tehdy blahem Vaclík, jehož manželka mu bude dělat ozdobu, kamkoliv půjde. 

A hlavně se zdá, že mu sexy Martina také nosí štěstí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:21 úterý 26. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 21
  • 13
  • 12
  • 12
  • 9