Zaplatí nejmocnější muž F1 výkupné za tchyni? Ecclestone je vyhlášený skrblík

Za deset dnů začne v Brazílii obří sportovní karneval - olympijské hry. Ty už od počátku budí rozpaky, zemi fotbalu totiž ničí miliony zločinců. Nyní to pocítil i jeden z nejmocnějších mužů sportovního světa. Vládci formule 1 Bernie Ecclestoneovi totiž unesli tchyni.

Tchyně britského automobilového funkcionáře, podnikatele a vládce formule 1 Bernieho Ecclestonea byla v Sao Paulu unesena. Únosci požadují po rodině 120 milionů brazilských realů (více než 895 milionů korun).

Ecclestonova sedmašedesátiletá tchyně Aparecida Schuncková je podle médií v rukou únosců již od pátku.

Není divu, že Ecclestoneova tchyně se stala terčem zločinců. Tento malý velký muž totiž rozhodně není chudý. Asi proto si v roce 2012 vzal brazilskou modelku Fabianou Flosiovou.

zdroj: www.youtube.com

Kráska se za něj provdala, i když je Ecclestone o čtyřicet šest roků starší. Je to zkrátka malý velký muž, vždyť bývalá žena Slavica na něm po rozvodu vysoudila 30 milionů korun.

Ecclestone je už léta vládcem formule 1. Jeho majetek se odhaduje na 100 milionů korun. Proto tak vysoké výkupné...

zdroj: www.youtube.com

Mrňavý Brit vydělal velké peníze v motoristickém byznysu. V něm ho polovina lidí nenávidí a druhá vyzdvihuje. On se totiž chová jako diktátor. “Dobrý diktátor je pro každou zemi lepší než demokrat. A kdybych se já nechoval jako diktátor, pak F1 není tam, kde je dnes. Jen škoda, že teď týmy požadují víc demokracie,” vyznal se.

„Občas, když bylo na trati hodně vody, tak jsme měli výhrady kvůli bezpečnosti. Bernie nás jen obešel a řekl: Ty pojedeš, ty taky a ty taky. A tak jsme jeli,“ vzpomínal v pořadu Top Gear mistr světa Damon Hill.

Mimo to je však Ecclestone také pěkný skrblík. “Nenávidím marnotratnost. Když odcházím z místnosti, tak vždycky zhasnu. Když něco kupuju, dívám se po slevách.”

Dostane slevu i na výkupné?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 čtvrtek 24. listopadu 2016. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 10
  • 10
  • 10
  • 9
  • 8