Skandál na Slovensku: Basketbalista znásilnil nezletilou, vše si natáčel

Místo skvělých výkonů na palubovce kriminál! Christopher Perry, americká posila slovenského týmu BC Prievidza, měl mít sex s nezletilou slovenskou dívkou. Podle dostupných informací ji k pohlavnímu styku donutil a celou věc si natáčel na mobil. Talentovanému sportovci teď hrozí, že bude hrát basketbal nějakou dobu jen v prostorách věznice.

O celém incidentu informuje web Športky.sk. Podle serveru byl Christopher Perry obviněn policií za znásilnění teprve šestnáctileté dívky.

Třiadvacetiletý basketbalista si měl sex s nezletilou navíc natáčet na mobil. Tím pádem se dopustil hned několika trestných činů, za které mu nyní hrozí několik let za mřížemi.

„Policie ho obvinila ze sexuálního násilí, znásilnění, výroby dětské pornografie a vydírání,“ píše se na webu Športky.sk.

Mladou dívku měl Perry znásilnit v noci z 15. na 16. září v bytě v Prievidzi. Znásilnění si Perry nahrával na mobilní telefon a poté měl dívce vyhrožovat, že nahrávku zveřejní. 

Chris Perry měl znásilnit mladou dívku.

„Obviněný měl znásilnit mladistvou, šestnáctiletou dívku z Prievidzi. Nutil ji orálnímu sexu a sexuální styl si nahrál na mobilní telefon. Následně jí vyhrožoval, že záznam zveřejní,“ cituje policejní mluvčí Elenu Antalovou web myprievidza.sk.

Christopher Perry přišel do BC Prievidza teprve před letošním ročníkem. Dříve hrál basketbal ve své domovině pouze jako člen univerzitního týmu Lincoln Memorial. 

Chris Perry, talentovaný basketbalista. Za jeho čin ho nejspíše čeká basa.

Za slovenský klub mladý Američan zatím ještě nenastoupil a po tomto skandálu je téměř jisté, že už nikdy nenastoupí. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:13 neděle 21. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 65
  • 19
  • 14
  • 13
  • 13
  • 11