Český objev olympiády Seemanová: Americký sen, fobie ze sexy fotek a vztah s fotbalistou!

Začalo to jako klasický „den blbec“. Barboře Seemanové (21) nezazvonil budík, zaspala a musela ji nakonec budit její kolegyně. Pak ale česká plavkyně na dvoustovce volným způsobem předvedla naprosto fantastický výkon, vyplavala si olympijské finále a ve středu bude bojovat o medaili! Navíc překonala český rekord. Ještě nedávno si přitom Seemanová pohrávala s myšlenkou, že by se přestěhovala do USA a studovala na tamní univerzitě. Svůdná brunetka také před časem překonala menší fobii z focení a na sociální sítě chrlí jeden sexy snímek za druhým. Kdy nastal zlom?

Barbora Seemanová svým úspěchem na právě probíhající olympiádě v Tokiu navázala na 21 let starý výkon prsaře Daniela Málka. Jak u ní bývá zvykem, povedl se jí zejména start závodu.

„U mě je známé, že to rozjíždím rychleji. Každý to má jinak rozvržené. Některé holky začnou pomaleji, pak to dají do druhé půlky. Já prostě musím rozjet, abych se dostala do tempa,“ popsala pro deník Sport Barbora Seemanová.

O Barboře se už dlouhé roky mluví jako o velmi talentované sportovkyni. Ona sama ale působí velmi skromně. Tlak veřejnosti se snaží nevnímat.

Nedávno velmi reálně uvažovala o stěhování do USA, kde chtěla studovat na tamní univerzitě. Nakonec se ale rozhodla zůstat a zdá se, že dobře udělala.

Barbora Seemanová dříve sociální sítě neměla v lásce, teď na Instagram přidává jednu sexy fotku za druhou.

Do USA neodletěla kvůli fotbalistovi, sexy fotek už se nebojí!

Barboru v Česku udržely hlavně výrazně vylepšené podmínky, trenérka Petra Škábová a také fungující vztah s fotbalistou Matyášem Písačkou, který Barboru v její kariéře velmi podporuje.

„V Americe se člověk dostane do studijního plaveckého týmu, kde se soustředí na tým, aby tým uspěl. My jsme se s Péťou (Škábovou) shodly, že bychom se chtěly soustředit, abych uspěla já jako jedinec, abych se čtyři roky, které mají být moje nejlepší, soustředila na sebe,“ řekla před časem Seemanová.

Barbora Seemanová

Když se podíváte na Barbořin profil na Instagramu, vyskočí na vás spousta sexy fotek, na nichž česká plavkyně hrdě ukazuje své dokonalé tělo. 

Barbora Seemanová je kočka.

Leckoho jistě překvapí, že Seemanová dříve Instagram neměla příliš v oblibě a měla dokonce menší fobii z focení.

„Ona si myslí, že není fotogenická. Já se ji snažím pořád přemlouvat, že je. Myslím, že to začíná docela chápat. Už není tak pokorná,“ práskl na krásnou Báru v nedávném rozhovoru pro deník Sport její přítel Matyáš.

Barbora Seemanová

„Matyáš mě spíše donutil to brát trošku s nadhledem a nebýt pořád vystresovaná, že na fotce vypadám špatně. I Instagram jsem dřív hrozně hrotila, že všechny fotky musí být dokonalé. Teď se to snažím brát s nadhledem a neřešit to tolik. Ne že bych nebyla pokorná, ale snažím se to brát jako zábavu,“ vysvětluje krásná brunetka, která ve středu zabojuje o další cenný kov do české sbírky.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:20 středa 24. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 9
  • 8
  • 6
  • 5
  • 4