Divoký rozvod skokana Hájka před smrtí: Nevěrná jsem nebyla, odmítá spekulace exmanželka

Zmizel na začátku podzimu, policejní složky po něm pátraly od 2. října. Teprve před několika dny vyšlo najevo, že někdejší skvělý skokan na lyžích Antonín Hájek ve svých pětatřiceti letech zemřel, moře v Malajsii vyplavilo jeho tělo už před časem. Poslední zprávy v médiích o něm lichotivé nebyly, mluvilo se o špatné životosprávě, alkoholu a především o nevěře. To se ale nelíbí některým lidem z Hájkova okolí, redakci se ozval zdroj, který poukazuje na nový vztah exmanželky Veroniky údajně podezřele brzy po zahájení rozvodu. Ta pro Expres odmítla, že by ještě za doby trvání jejich vztahu měla milence.

Podle Hájkova okolí není fér, jak je někdejší skvělý skokan na lyžích a pozdější trenér vnímán kvůli posledním informacím, které se o něm objevily v médiích.

„Přijde mi nefér, jak se na Tondu hází špína, ať už kvůli životosprávě, vyhazovu z Dukly, nevěře, nebo rozvodu, zatímco jeho bývalá žena je brána jako chudák. Myslím, že si nežili špatně, a to i díky jeho práci a zázemí,“ vzkázal Expresu zdroj.

Co se mu nelíbí, je především rozhovor, který exmanželka Veronika poskytla Blesku v listopadu. Promluvila v něm i o tom, že za krachem jejich manželství stojí nevěra s jejich společnou kamarádkou, skokankou na lyžích Karolínou Indráčkovou. Rozhovor proběhl v době, kdy už byl Hájek nezvěstný a neměl tak možnost reagovat.

„Veronika už několik týdnů po zahájení rozvodu byla pravidelně viděna po boku jistého sportovního manažera. Kdoví, jak to mezi sebou měli a co bylo pravým důvodem rozvodu. Je nefér, že se to bohužel vše řeší až v době, kdy Antonín nemůže sdělit svůj názor,“ míní zdroj.

Velice divoké podle něj navíc bylo i majetkové vyrovnání, při němž se hrálo o hodně.

Antonín Hájek a jeho svatební fotka s exmanželkou Veronikou

Expres.cz se s žádostí o vyjádření obrátil jak na údajného nového partnera, tak i na Veroniku Pánkovou. Zatímco on se na toto téma odmítl jakkoliv bavit, exmanželka Antonína Hájka byla o něco sdílnější. Odmítla, že by mu ještě v době trvání jejich vztahu byla nevěrná. Svůj osobní život ale jinak komentovat nechtěla.

„S bývalým manželem jsme spolu byli od léta 2017, brali jsme se v červnu 2019. Od začátku března 2022 jsme netvořili pár. V této době jsme svému manželovi nikdy nevěrná nebyla. Nežili jsme spolu, manžel se odstěhoval z místa dosavadního společného bydliště, každý jsme si šli svou vlastní cestou a řešil se rozvod, na kterém jsem trvala. Informace o tom, co jsme kdo dělali v následujícím období, proto nepovažuji pro náš vztah za relevantní a nebudu se k nim vyjadřovat,“ uvedla Veronika Pánková pro Expres.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 13. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 20
  • 19
  • 14
  • 12
  • 10