Je to křivák, říká italská legenda o Stramaccionim. A došlo i na rvačku!

Zanechal Spartu v dezolátním stavu, a když jeho jméno před letenskými fanoušky vyslovíte, ještě teď jim běhá mráz po zádech. Andrea Stramaccioni si však nepřátele nenadělal zdaleka jen v Česku. „Je to nejhorší člověk, jakého jsem kdy potkal,“ nebrala si v rozhovor pro stanici Sky Sport Italia servítky legenda italského fotbalu Antonio Cassano. A dokonce prozradil, že se se Stramaccionim porval na tréninku!

Už několik měsíců lavičce Sparty nešéfuje, přesto mají všichni fanoušci jasno: Tragickou sezonu a konečné páté místo má na svědomí Andrea Stramaccioni!

Italský elegán přišel jako spása, vždyť za ním stály zkušenosti z Interu Milán. Jenže nakonec selhal. Stejně jako předtím v Udinese či řeckém Panathinaikosu. A vzhledem k tomu, že všechny tyto celky po sobě zanechal na pokraji rozpadu, všichni o jeho trenérských kvalitách právem pochybují.

Najdou se ale i tací, kteří Stramaccioniho nepovažují pouze za špatného trenéra, ale také za křivého člověka. Mezi nimi je zcela zjevně i legenda italského fotbalu, bouřlivák Antonio Cassano.

„Potkal jsem za život hodně špatných lidí, ale ze všech nejhorší byl Stramaccioni. Nemohu o něm říci, že by byl férový a čestný. Je to spíše někdo, kdo vám řekne do očí něco jiného, než pak řekne za vašimi zády,“ prohlásil bývalý hráč milánských celků AC a Interu či Realu Madrid pro Sky Sport Italia.

Cassano prozradil, že se se Stramaccionim dokonce na tréninku poprali. A prý toho nelituje!

To navíc není vše, jejich společná nenávist prý jednou přerostla až ve rvačku! Ta se měla odehrát během Cassanova působení v Interu, kterému právě Stramaccioni v tu dobu šéfoval. A Cassano toho, že si s neúspěšným trenérem dali na budku, rozhodně nelituje!

„Jen výjimečně jsem nechal hádky přejít do fyzické roviny, ale s ním bylo dobře, že to došlo až do tohoto bodu. Je to člověk, kterého jsem neměl rád, nemám rád a nebudu ho mít rád,“ prozradil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:23 středa 26. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 7
  • 7
  • 7
  • 7
  • 6