Kluci z béčka by tě zabili! Reinders se pustil do Grznára, ten má pro manžela Mašlíkové vzkaz

Známý kulturista Filip Grznár (36) svými názory často rozděluje společnost. Jedni ho bezmezně uznávají, druzí nad ním ohrnují nos. Nyní se do svalovce z Plzně ostře pustil uznávaný MMA trenér a manžel modelky Hany Mašlíkové (39) André Reinders (40). Prostřednictvím sociálních sítí Grznára označil za individuum, které si nezaslouží prostor v českých médiích. Zároveň Reinders uvedl, že by známý silák, který se už nějakou dobu snaží prosadit jako MMA zápasník, silně pohořel na tréninku v jeho gymu. „Kluci z našeho béčka by ho zabili,“ napsal Reinders. Co na jeho slova říká Grznár?

Spor mezi André Reindersem a Filipem Grznárem odstartoval nedávný rozhovor, ve kterém plzeňský svalovec přiznal, že stále bere steroidy a rozhodně není jediným MMA zápasníkem v českém rybníčku, který si pomáhá zakázanými látkami.

„Ano, já je beru taky, nikdy nelžu. Beru nízké dávky. Je mi 36 let, je to nutné, abych mohl tento sport dělat na vrcholové úrovni,“ řekl Grznár pro Super.cz s tím, že steroidy jsou nebezpečné jen v rukou člověka, který s nimi neumí zacházet.

Reindersovi se nelíbilo zaprvé to, že byl Grznár v článku popisován jako „MMA hvězda“. Uznávaného trenéra ale samozřejmě také rozčílila slova kontroverzního kulturisty o údajně běžném užívání dopingu na tuzemské MMA scéně.

„Jak může tomuhle individuu zase někdo dát prostor vyjadřovat se? Roky tady pracujeme, aby náš sport byl brán seriózně a tenhle idiot ho akorát bude stahovat k sobě na dno. Už po něm neštěkne ani pes, tak se bude přiživovat na MMA,“ napsal na sociální síti Reinders.

„Hvězda, která dělá MMA na vrcholové úrovni. Vždyť by ho zabili i kluci z našeho béčka,” dodal uznávaný MMA trenér.

Klidně na trénink jeho béčka dorazím, reaguje Grznár

Byly časy, kdy by Grznár na výše uvedená slova reagoval jako smyslů zbavený. Možná i díky tomu, že letos kandiduje do Poslanecké sněmovny, se kulturista směrem k Reindersovi vyjádřil mnohem mírněji, než by mnozí očekávali.

„André má se mnou evidentně nějaký osobní problém. Já s ním ale problém nemám, uznávám ho jako legendu české MMA scény a nechci začít nějakou válku. V MMA se teď pohybuji a v dohledné době mě čeká zápas,“ reagoval pro Expres.cz Grznár. Kdo bude jeho soupeřem, zatím prozradit nechtěl.

„Co se týče steroidů, nemyslel jsem speciálně fightery, ale sportovce obecně. Kontextově jsem se do toho zamotal. Osobně si ale myslím, že steroidy rozhodně nemají žádný vliv na výkonnost člověka, který se věnuje bojovým sportům. Steroidy nerozhodují zápasy. Když nemáš hlavu, nepomůže ti to. Tam je jedno, jestli sypeš, nebo ne. Na rozdíl třeba od kulturistiky,“ hájí se Grznár.

Filip Grznár reagoval na kritiku od Andrého Reinderse.

Plzeňský silák přes Expres.cz Reindersovi vzkázal, že s tréninkem v jeho gymu rozhodně nemá problém.

„Nemám problém přijít na trénink jeho béčka. Hodně jsem se posunul. Nikdy nebudu žádná MMA megastar, ale přes tři roky pravidelně trénuji jako profík,“ svěřil se nám Grznár, který už brzy odhalí jméno následujícího soupeře.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 4. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 22
  • 17
  • 12
  • 11
  • 8