Luxusní léto Salákových na Bali: Alexander stále nemá klub, manželka Míša nakupuje sochy

Na přelomu roku manželé Salákovi ujišťovali veřejnost, že mezi nimi žádné neshody nepanují, ačkoliv sparťanského striptýzu byla plná média. Pokud skutečně manželka Michaela zuřila, je krize evidentně stejně dávno zažehnána. Celá rodinka si užívá na Bali, kde hokejový brankář před lety koupil dům. A je to hodně luxusní dovolená!

Po sportovní stránce hokejový brankář Alexander Salák neprožívá ideální období. Ve Spartě po mediální aférce skončil, mluvilo se o tom, že se rozhádal s kabinou. A ve švédském Djurgardenu se mu nepodařilo vychytat udržení v nejvyšší lize, načež smlouvu s klubem rozvázal.

Teď na nové angažmá Salák čeká, zjevně ale plně důvěřuje agentům. Aktuálně si totiž už několikátým týdnem užívá s celou rodinou, tedy i pěti dětmi, luxusní dovolenou na Bali.

Tu na sociálních sítích důkladně mapuje manželka Michaela. Zveřejňuje romantické fotky z bazénu nebo se třeba chlubí luxusním výhledem z balkonu rovnou na oceán.

Michaela si to na Bali nemůže vynachválit.

Je vidět, že dohled nad „barákem“, který si Salákovi na Bali pořídili, drží především ona. A tak si třeba před měsícem prosadila, že si na zahradu pořídí dvoumetrovou sochu.

„Vždycky jsem doma chtěla mít velkého Buddhu. Krása, začínám přemýšlet, že jeden takový by se hodil do Šárky,“ napsala tehdy Michaela k fotce a narážela tím na jejich další dům v pražské Divoké Šárce.

Takový luxus na Bali Salákovi mají.

Kromě toho navíc celá rodina cestuje, kvůli vízům Salákovi museli Bali opustit a znovu se vrátit, načež vyrazili do Vietnamu.

Salákovi na Bali

Kam další hokejové kroky Alexandera Saláka povedou, je zatím otázkou. Ve většině evropských zemích už nicméně naplno jede předsezonní příprava, což mu do karet zrovna nehraje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:08 pátek 23. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 25
  • 20
  • 13
  • 12
  • 3