Šikovná manželka fotbalisty Krále: Sexy Markéta rozjela byznys s ňadry! Alex ji podporuje

Často bývá pravidlem, že se na úspěšné sportovce lepí zlatokopky, které slovo práce nemají ve slovníku a žijí jen z výdělků svého miláčka. Fotbalový reprezentant Alex Král (24), který v letošní sezoně nastupuje za bundesligové Schalke, měl ale v tomto ohledu více štěstí. Jeho manželka Markéta není jen sympatická kráska, ale také šikovná podnikatelka, jež se nyní vrhla na velmi zajímavý byznys! Jde o ňadra a problémy se sebevědomím žen! Jakou roli v tom hraje Alex?

O tom, že je reprezentační záložník Alex Král velmi ambiciózní, se ve fotbalových kuloárech mluví už hodně dlouho. Podobnou vlastnost má ale evidentně i jeho manželka Markéta, která se před časem vrhla na podnikání.

Založila e-shop s lepicími pásky na ňadra, které uvítají zejména ženy, co nejsou spokojené se svými prsy, ale ze zdravotních, etických nebo finančních důvodů nechtějí jít na plastickou operaci.

„Ženy s přírodními prsy se mohou bez podprsenky cítit nejistě, mohou se za své poprsí dokonce stydět. S lepicími pásky dokážeme dosáhnout push-up efektu u každého poprsí. Během produktového focení se nám před fotoaparátem vystřídaly desítky žen od dvacetiletých po šedesátileté a jejich nadšení a zvýšené sebevědomí je vidět i na řeči jejich těla,“ svěřila se Expresu Markéta Králová, která nám popsala, jak celý byznysový nápad vlastně vznikl.

Markéta Králová rozjela zajímavý projekt.

„Sama jsem řešila problém samolepicích podprsenek, stejně jako většina žen. Módní průmysl tomu napomáhá, nosí se šaty s vykrojenými zády, špagetová ramínka a podobně. Klasické podprsenky se nehodí pod každé oblečení, a tak ženy v takových případech volily samodržící podprsenky. Ty ale nefungují vůbec dobře, jakmile se žena zpotí, odlepují se a na plese nebo večerní akci pak řešíte jen to, aby vám někde nevyklouzlo prso. Lze samozřejmě jít pod šaty bez podprsenky, přírodní prsa se ale oproti silikonovým hýbou, mohou vyklouznout a mohou i způsobovat bolest. Lepicí pásky na prsa jsou ve světě stále oblíbenější, proto jsem se rozhodla tuto možnost přinést i českým ženám,“ uvedla manželka fotbalisty Alexe Krále.

Markéta Králová (uprostřed) pomáhá ženám zvednout sebevědomí.

Každá žena nemá 100 tisíc na operaci. Manžel Alex mě podporuje

Co se týče, plastických operací prsou, ty mladá podnikatelka vůbec nezavrhuje. Markéta Králová si je ale vědoma toho, že ne každá žena chce jít „pod kudlu“. Problémem je také fakt, že se jedná o velmi drahou „legraci“.

„Přece jen je to výrazný zákrok do těla pod narkózou, ne každá žena je ochotná ho podstoupit. Ne každá žena je zároveň schopná zaplatit sto tisíc. Efektu pevných prsou jsme schopni dosáhnout s lepicí páskou jen za pár set korun,“ tvrdí Markéta Králová, kterou slavný manžel Alex v podnikání velmi podporuje.

Markéta s Alexem žijí pohádkový život.

„Alex mě vždy hodně podporoval, co se seberozvoje týče, ať už to byla škola, nebo práce. Sám nechtěl, abych byla pouze v domácnosti, protože ví, že ráda pracuji, mám svoje cíle a chci něčeho v životě dosáhnout. Od začátku byl pro spuštění Lifties, jen si chtěl být jistý, že to budu časově zvládat. Vzhledem k jeho kariéře a s tím spojeným stěhováním jsem z toho byla ze začátku sama nervózní, ale díky skvělému týmu jsem schopna zvládat část úkonů i na dálku,“ dodala na závěr pohledná blondýna.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:40 neděle 21. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 70
  • 25
  • 18
  • 16
  • 15
  • 11