Exslávista a reprezentant Král: Po bídné sezoně romantická svatba se školní láskou!

Za londýnský West Ham letos odehrál jen pár minut a brzy bude řešit, kam povedou jeho další kroky. Nelehké období si fotbalový reprezentant Alex Král zpříjemnil alespoň významným okamžikem v osobním životě. Oženil se s Markétou, se kterou randí už od střední školy!

Svatební boom mezi bývalými a současnými fotbalisty pražské Slavie pokračuje. Krátce poté, co se na dovolené zasnoubili brankář Aleš Mandous a srbský křídelník Srdjan Plavšic, se oženil drobný záložník Petr Ševčík. Nyní přišla řada na exslávistu Alexe Krále, který si tak spravil chuť po nepovedeném hostování ve West Hamu United.

Markétu si Alex vzal za ženu v romantickém hotelu v Senohrabech. Svatby se zúčastnilo několik spoluhráčů z reprezentace. Nechyběl například kapitán nároďáku Tomáš Souček, který vstoupil „do chomoutu“ už předloni.

Svou manželku Král požádal o ruku loni v létě v Dubaji, tedy na místě, kam s Markétou velmi rád létá za odpočinkem.

„Přála bych si, abych mohla naplnit tvůj život štěstím, protože to je vše, co si zasloužíš. Jsem vděčná za vše, co máme, byla jsem a budu připravena tě podporovat, kamkoli půjdeš. Ať se ti splní všechny sny,“ napsala před časem na Instagramu půvabná Markéta, která s Králem chodí už od střední školy.

Alex Král si vzal svou školní lásku Markétu.

Alex Král si vzal svou školní lásku Markétu.

Vážné to mezi nimi ale začalo být až před pár lety. S Alexem je mimo jiné spojuje láska k rychlým autům. Markéta si navíc velmi dobře rozumí s fotbalistovou maminkou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:00 středa 28. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 21
  • 15
  • 12
  • 10
  • 10