Snídaně na jachtě a večeře u lamba! Exslávista Král si užívá luxus v Dubaji se snoubenkou

Tuhle sezonu by nejraději hodil za hlavu. V anglickém West Hamu takřka nenastupuje a žádná sláva to není ani v reprezentaci. Na nelehké období se fotbalový reprezentant Alex Král (23) rozhodl zapomenout v Dubaji. V městě šejků si exslávista užívá luxusu po boku krásné snoubenky Markéty. Společně snídají na jachtě a večeři si vychutnávají „na stojáka“ u nabušeného lamborghini!

Před letošní sezonou zamířil fotbalový záložník Alex Král ze Spartaku Moskva na roční hostování do anglického West Hamu United, kde válí jeho spoluhráči z reprezentace.

Na Vladimíra Coufala a Tomáše Součka ale kudrnatý záložník zatím svými výkony nenavázal. Většinu času tráví na lavičce náhradníků, nebo dokonce na tribuně. Hodně tím utrpěla jeho pozice v národním mužstvu.

Král se tedy na nepovedené období snaží zapomenout tam, kde to má nejradši. Se svou láskou Markétou odjel nabrat energii do Dubaje, kde Alex tvrdě maká v posilovně, ale zároveň si užívá i luxus.

Alex Král si užívá v Dubaji se snoubenkou Markétou.

V městě šejků, kde loni v létě krásnou Markétu požádal o ruku na jedné z tamních pláží, tráví snoubenci hodně času na moři. 

Jezdí na skútrech, snídají na luxusní jachtě a k večeři si dávají nezdravé pochoutky z fastfoodového řetězce „na stojáka“ u nabouchaného lamborhini.

Králova snoubenka si pochvaluje večeři „na stojáka“.

„Večeře s výhledem,“ vtipkuje Markéta, která Instagram zásobuje snímky z dovolené.

„Další krásný den strávený s tebou,“ tetelí se blahem fotbalový reprezentant, který s pohlednou blondýnou chodí už od střední školy.

Takhle Král žádal o ruku loni v Dubaji.

Nezbývá než si přát, aby se Alexovi začalo brzy dařit nejenom v lásce, ale zase i na hřišti. Byla by škoda, kdyby další český talent promarnil svůj obří potenciál.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 2. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 12
  • 8
  • 7
  • 2
  • 2