Exslávista Král si v Rusku žije jako car: Povídal si s youtuberkou za jízdy ve svém lamborghini

Tři sta deset milionů korun. Zhruba tolik před rokem vysázel na stůl ruský klub Spartak Moskva za supertalentovaného fotbalového záložníka Alexe Krále (22), který si udělal jméno v pražské Slavii. A nutno dodat, že Král si v Moskvě žije jako car! Ruská instagramerka českého fotbalistu zachytila, jak se projíždí po ulici v luxusním bouráku značky Lamborghini. K pořízení sportovního fára ho před časem inspiroval MMA bijec Makhmud Muradov (30)!

Úvod moskevského angažmá nebyl pro Alexe Krále zrovna ideální. Postupem času se ale propracoval mezi důležité hráče slavného Spartaku a okolo kudrnatého vlasáče začaly kroužit kluby z anglické Premier League.

Jemu je ale v Rusku moc dobře. Nejenže se mu daří na fotbalovém pažitu, ale ještě mu každý měsíc chodí na účet tak tučná výplata, že si ve svých teprve 22 letech může pořídit luxusní bourák Lamborghini Huracán, s nímž když se projede po ulici, všem lidem spadne brada.

„Pracuj tvrdě každý den! Buď trpělivý a všechno přijde! Potom můžeš plnit sny sobě anebo svým nejbližším, to je totiž pro mě ten nejlepší pocit,“ napsal Alex Král na Instagramu poté, co si svého „žlutého miláčka“ pořídil pravděpodobně ke 22. narozeninám. 

Cena auta, které se pyšní výkonem 470 kW, se pohybuje kolem pěti milionů korun. 

Alex Král a jeho fáro

V komentářích Král poděkoval za inspiraci při výběru vozu uzbeckému MMA zápasníkovi Makhmudu Muradovi, který se stejným vozem letos v únoru proháněl v Dubaji.

Královi jeho auto doporučil Muradov.

„Není zač,“ vzkázal Královi jeho kámoš Muradov. 

Alex Král s MMA zápasníkem Muradovem

Zpět ale k talentovanému fotbalistovi. O Královi se dobře ví, že je velkým milovníkem luxusních aut. 

Loni se s vozem BMW M4 CS, jehož pořizovací cena se tehdy pohybovala okolo tří milionů korun, představil v pořadu Ukaž káru.

Projížděl se po Moskvě, instagramerce málem spadla brada

V jeho novém lamborghini ho v ulicích Moskvy nově zachytili ruští instagramoví blogeři, kteří si říkají Alina a Nikita.

Blonďatá dívka Alina byla z Králova fára úplně mimo a s fotbalistou se okamžitě dala do řeči. 

Krále v jeho luxusním bouráku natočila ruská instagramerka.

Kudrnatý sympaťák jí ale v angličtině odpověděl, že ruštinu zatím příliš neovládá, a tak si s ní moc nepokecá.

„Mluvím anglicky,“ řekl ruským blogerům Alex Král. „Máš pěkné auto, chlape,“ pravil směrem k fotbalistovi Rus, který si říká Nikita Fomin.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:43 čtvrtek 29. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 82
  • 65
  • 60
  • 59
  • 53
  • 50