Líbánky reprezentanta Krále: Luxus s krásnou Markétou na místě, které si zamiloval Mareš

Minulá sezona v jeho podání stála za starou bačkoru. O to více se nyní fotbalový reprezentant Alex Král (24) snaží načerpat síly, aby (pravděpodobně v novém týmu) předváděl o poznání lepší výkony. Nedávno se oženil se svou životní láskou Markétou, nyní společně odcestovali na svatební cestu. Zamilovaný pár si užívá luxusní líbánky v dovolenkovém ráji, který si před lety zamiloval moderátor Leoš Mareš (46).

Fotbalový záložník Alex Král, který v minulé sezoně hostoval v londýnském West Hamu United, je nejen milovníkem luxusních aut, ale i mužem velkých činů.

Svou lásku Markétu, se kterou chodí už od střední školy, požádal o ruku loni v Dubaji na pláži. Pohádková svatba se uskutečnila zase uskutečnila v romantickém hotelu v Senohrabech.

Nyní se ve fotbalových kuloárech řeší, kam povedou Královy další kroky. Přišel také čas na perfektní svatební cestu.

Kudrnatý borec, o něhož mají mít i po nepovedené sezoně v Anglii zájem bundesligové celky, vyrazil se svou krásnou manželkou Markétou na líbánky na ostrov Bora-Bora.

Markéta Králová

Z luxusního dovolenkového ráje, který si před lety hodně oblíbil známý moderátor Leoš Mareš, nyní oba sdílejí na sociálních sítích jednu fotku za druhou.

„Je toto místo vůbec skutečné?“ podivuje se Králova manželka, která by svému muži klidně snesla i modré z nebe.

„Přála bych si, abych mohla naplnit tvůj život štěstím, protože to je vše, co si zasloužíš. Jsem vděčná za vše, co máme, byla jsem a budu připravena tě podporovat, kamkoliv půjdeš. Ať se ti splní všechny sny,“ napsala půvabná Markéta před časem na Instagramu.

Markéta Králová

Není divu, že se Králova láska na Bora-Bora cítí jako v sedmém nebi. Křišťálově průzračné moře, lahodné drinky po celý den a snídaně na mole jsou skutečně něco, o čem mnozí mohou jen snít.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:59 úterý 18. října 2022. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 19
  • 18
  • 16
  • 13
  • 8