Král se po nepovedeném Euru pochlapil: Obří romantika a luxusní zásnuby v Dubaji!

Na evropském šampionátu měl být jedním z tahounů českého výběru. Bedlivě ho sledovali skauti ze světových velkoklubů. Turnaj se ale mladému záložníkovi Alexi Královi (23) vůbec nepovedl a poslední zápasy dokonce sledoval pouze z lavičky náhradníků. Kudrnatému šikulovi, který kope za ruský Spartak Moskva, se alespoň zadařilo v soukromém životě! Velkolepým způsobem požádal o ruku své dlouholeté přítelkyně Markéty. Poklekl před ní v Dubaji na pláži a ona řekla „ano“!

Už před Eurem bylo jasné, že Alexi Královi kromě jeho maminky Ljubici bude nejvíce fandit přítelkyně Markéta Havlíčková, se kterou český fotbalista chodí už od střední školy.

„Přála bych si, abych mohla naplnit tvůj život štěstím, protože to je vše, co si zasloužíš. Jsem vděčná za vše, co máme, byla jsem a budu připravena tě podporovat, kamkoli půjdeš. Ať se ti splní všechny sny,“ napsala krásná Markéta na Instagram, když její miláček slavil 23. narozeniny.

Král, kterému se zmíněný evropský šampionát příliš nepovedl a po pár zápasech vypadl ze sestavy, se jen pár dní po prohraném čtvrtfinále s Dánskem rozhodl svou přítelkyni požádat o ruku.

Zásnuby proběhly ve velkém stylu. Záložník ruského Spartaku je z Moskvy zvyklý na luxusní život. 

Před svou partnerkou tedy poklekl na dubajské pláži před hotelem Burdž al-Arab. Všude kolem byly zapálené svíčky a Král se tedy ukázal jako dokonalý romantik.

Alex Král požádal svou přítelkyni o ruku v Dubaji a byla to velká romantika.

Alex Král se pochlapil!

Spokojený pár se poté šťastnou novinkou pochlubil na Instagramu, kde Alex i Markéta sdíleli také fotografie z jejich velkého dne.

„Miluji tě, navždy,“ napsala na svém profilu zamilovaná Markéta, která stejně jako Alex Král miluje rychlá auta.

Markéta Havlíčková, snoubenka fotbalisty Alexe Krále

Jedním z prvních gratulantů byla pochopitelně Alexova maminka Ljubica, která má se svým synem skvělý vztah a rozumí si i s jeho snoubenkou.

„Sice jsem vše dopředu věděla, ale i tak jsem dojatá. Nádhera, děti moje,“ vzkázala Alexovi a Markétě maminka talentovaného fotbalisty.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:21 čtvrtek 4. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 9
  • 9
  • 5
  • 4
  • 4