Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bejr má bojovat s šéfem Clashe: Šílené podmínky a peníze, které vzbudí závist!

    Aleš Bejr by se měl utkat s šéfem Clash of the Stars. | foto: Koláž Expresu

    Hranice bizáru se pravděpodobně opět o něco posunou. Podle exkluzivních informací Expres.cz organizace Clash of the Stars chystá naprosto šílený zápas, který by pravděpodobně měl být hlavním tahákem pátého galavečera. Hvězdou krvavé bitky má být kontroverzní youtuber Aleš Bejr, jenž by měl změřit síly s šéfem Clashe a bývalým profesionálním zápasníkem Oktagonu Tomášem Le Sym. „Budou v tom velké prachy a také speciální pravidla, která na české scéně nemají obdoby,“ uvádí náš důvěryhodný zdroj, který se pohybuje v prostředí tuzemských influencerů.

    Už příští sobotu se uskuteční čtvrtý galavečer organizace Clash of the Stars, která se zaměřuje na MMA zápasy influencerů a celebrit. Promotéři už ale usilovně pracují na startovce pro další turnaj.

    Expresu se nyní podařilo zjistit, že hlavní zápas by na pátém galavečeru měl mít opět kontroverzní youtuber Aleš Bejr, který loni svedl krvavou bitvu podle pravidel thajského boxu s rivalem Filipem Grznárem. Holohlavý showman tehdy padl v prvním kole a odnesl si ze zápasu zlomený nos.

    Jméno jeho dalšího soupeře je velmi zajímavé. Původně chtěl Bejr jít s rozhodčím, který na něj během zápasu s Grznárem nepochopitelně skočil a zranil ho.

    „Ten do toho ale jít nechce a vypadá to, že ho nezlomí ani velká odměna,“ uvádí náš informátor, podle něhož nakonec bude Bejrovým soupeřem šéf Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

    „Aleš i Tomáš s tím souhlasí a mají už vymyšleno, jak budou zápas promovat. Je to téměř dohodnuté. Jediné, co by to mohlo zhatit, je, že by si to rozmyslel zmíněný rozhodčí, ale to nevypadá příliš reálně,“ říká důvěryhodný zdroj Expresu.

    Tomáš Linh Le Sy

    Zápas to bude velmi speciální. Něco takového nemá v Česku obdoby a je zřejmé, že se promotéři inspirovali bitkami v zahraničí.

    „Nebude to zápas v klasickém oktagonu, budou bojovat v malé speciální kleci. Bude to strašná mela! Je to z toho důvodu, aby Tomáš, který je profesionální zápasník, nemohl využít své zkušenosti v MMA a aby proti němu měl Aleš nějakou šanci. Bejr bude mít určitě výraznou váhovou převahu, a když to z té malé blízkosti trefí, může být konec,“ dodává náš informátor, který si nepřál být jmenován.

    Bejr už několikrát skrz sociální sítě Le Syho provokoval. Napadl ho na tiskovce, nazýval ho „močálem“ a vše nasvědčovalo tomu, že se schyluje k bitvě.

    „Zápas je skutečně v jednání,“ řekli pro Expres.cz promotéři Clash of the Stars, kteří tak potvrdili, že se naše informace zakládají na pravdě.

    Podle zdrojů Expresu budou v následujících dnech vycházet ven propagační videa, z nichž bude zřejmé, že se fanoušci mohou těšit na bitvu mezi hlavním promotérem Clashe a Psychopatem Bejrem.

    Kontaktovali jsme také Aleše Bejra. Ani on nechtěl zápas s Le Sym komentovat. „Nezlobte se, ale k tomuhle se nebudu vyjadřovat,“ uvedl pardubický youtuber, který aktuálně pomáhá s přípravou parťákovi Aleši Olejníkovi, jenž se představí na březnovém turnaji.

    Filip a Aleš po zápase zakopali válečnou sekeru.

    Výplata, již by mu budou závidět i profíci, říká zdroj

    O Bejrovi se moc dobře ví, že pro trochu pozornosti udělá cokoliv. Podle zdroje Expresu ho ale nyní motivuje také velmi tučná výplata. Mluví se o odměně vyšší než 200 tisíc korun.

    „Aleš za ten zápas dostane pravděpodobně ještě více než za bitvu s Grznárem. Bude to výplata, kterou mu i mnozí profi zápasníci z Oktagonu mohou závidět,“ uvedl informátor Expresu.

    Aleš Bejr na Clash of the Stars.

    To, že organizace Clash of the Stars své bojovníky platí více než štědře, není tajemstvím. Už dříve jsme informovali, že například hvězdný influencer Datel má mít za jeden zápas kolem 300 tisíc korun.

    „Konkrétní částky komentovat nebudu,“ řekl v minulosti Expresu šéf Clash of the Stars a bývalý skvělý zápasník Tomáš Linh Le Sy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 29. června 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      23
    • Haha
      16
    • Trapas
      12
    • Tvl
      8
    • Sladký
      6
    • Cože
      4