Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Škrtili jsme se a řešili box se Soukupem. Možná budeme mít zápas! Bejr o setkání se Vémolou

    Hvězdný MMA bijec Karlos Vémola (38) už pomalu přemýšlí o tom, co bude dělat po konci kariéry. Jednou z možností je, že se z bijce stane moderátor. Není tomu dlouho, co měl svoji vlastní show, nyní se vrhl na podcast! V jednom ze svých prvních dílů Vémola zpovídal poměrně nečekaného hosta. Pozval si totiž kontroverzního youtubera a hvězdu Clash of the Stars Aleše Bejra (46)! Ten Expresu popsal, co s Terminátorem řešili. „Škrtili jsme se a já ho porazil. Mluvili jsme také o našem případném zápase podle pravidel boxu,“ prozradil nám Bejr.

    Karlos Vémola už nějaký ten pátek mluví o tom, že brzy ukončí profesionální kariéru. S největší pravděpodobností se tak stane letos v červnu po druhém zápase se slovenským bojovníkem Attilou Véghem. V případě, že by Vémola vyhrál, by byla na stole možnost završit trilogii, jiné zápasnické výzvy už ale Karlose nelákají.

    Podle informací Expresu je Vémola v dlouhodobém kontaktu s organizací Clash of the Stars, která se specializuje na zápasy influencerů a celebrit. Před časem Terminátor vtipkoval, že za osm milionů korun by se v kleci klidně postavil osmi členům romské dynastie Kotlárovců.

    „S Karlosem jsme v dlouhodobém kontaktu. Jsme ve fázi, kdy máme naplněný první autobus Kotlárovců a momentálně hledáme lidi do druhého,“ sdělil nám loni šéf Clashe Tomáš Linh Le Sy, podle kterého ale jednání zatím nejsou v pokročilé fázi.

    Vémola si ale očividně uvědomuje, že konec kariéry se neúprosně blíží a začíná myslet na zadní vrátka. Bijec, který měl v minulosti svou vlastní talk show, nyní rozjel podcastový pořad s názvem OSSCAST.

    V prvním díle zpovídal Rytmuse. Mezi dalšími hosty byl ale také kontroverzní youtuber a hvězda Clash of the Stars Aleš Bejr, což mnoho fanoušků hodně překvapilo.

    „Karlos mě kritizoval za to, že jsem v zápase s Jaromírem Soukupem předvedl ho*no a že to nebyl žádný box. Já jsem mu zase řekl, že jsem ani nic převést nechtěl a připomněl jsem mu jeho zápas s Marpem, kdy toho také moc neukázal,“ řekl Expresu Bejr, který během natáčení otestoval sílu Vémolova pověstného škrcení.

    „Na závěr jsme měli takovou menší challenge, že jsme se oba zkoušeli uškrtit. Já jsem jeho škrcení vydržel 10 vteřin, on vydržel jen 8 vteřin a špatně to kousal. Nesnáší prohry,“ svěřil se holohlavý showman.

    Bejr nám také prozradil, že si s Vémolou předdomluvil zápas v Clash of the Stars.

    „Říkal mi, že chtěl zápasit s Kotlárovci, ale zatím to nikam nevede, tak že bychom si to mohli dát spolu v boxu. Nemám s tím problém, klidně na devítce (devátém turnaji Clash of the Stars, pozn. red.) si to můžeme dát,“ říká Bejr, který přitom donedávna tvrdil, že ho coby soupeř zajímá už jenom promotér Tomáš Linh Le Sy.

    Nabídka na zápas s Vémolou se ale neodmítá.

    Fotogalerie