Hloušek jako v devadesátkách: Odhalil další milionové směnky, Poláci ho jeli strašit do Zlína

Býval velkým talentem českého fotbalu, hrál v zahraničí, mohl být zajištěný do konce života. Místo toho Adam Hloušek na sklonku kariéry lítá v pořádném dluhovém maléru. Půjčoval si na sportovní sázky, nyní na něj vylézají další a další nezaplacené pohledávky. Spoluhráči z Legie, se kterými sbíral trofeje, mu měli jet dokonce pohrozit až do Zlína.

Je to příběh jako vystřižený z divokých devadesátek. Milionové směnky, rozzuření Poláci před domem, zvěsti o útěku do Brazílie...

To poslední už fotbalista Adam Hloušek vyvrátil. Rozhodl se problému postavit čelem, promluvil veřejně a nechal se slyšet, že se nachází v Česku a je připraven spolupracovat s věřiteli.

Jenomže tak snadné to nebude. Jak informuje server Blesk.cz, na povrch začaly vyplouvat další a další Hlouškovy dluhy.

Fotbalista měl nejprve nahlásit nesplacené úvěry bankám, to jsou řádově další miliony korun. Včera se zase v insolvenčním rejstříku objevila jména nových věřitelů ze zahraničí.

Pikantní je, že spousta z nich jsou bývalí spoluhráči z polské Legie Varšava, se kterými Hloušek tvořil úspěšnou partu a sbíral tituly.

Adam Hloušek hrál dlouhé roky v Německu.

Problémem ale je, že zdaleka ne všichni si na půjčku nechali vypsat směnku. Těžko teď budou u soudu dokazovat, že český fotbalista dlužil i jim. Jenže o svoje peníze nehodlají přijít a podle Blesku se to rozhodli řešit po svém.

Za Hlouškem měli osobně dojet z Polska až do Zlína, aby mu pohrozili, že chtějí svoje peníze zpět. Právě to mělo být nakonec důvodem, proč se osminásobný český reprezentant raději rozhodl přihlásit u soudu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 neděle 16. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 19
  • 12
  • 10
  • 8
  • 8