Poradíte si v kuchyni bez drahého másla? S tímto manuálem úplně hravě!

Panikaříte, protože jste si v novinách přečetli, že na Vánoce nebude máslo? Nebo že snad bude mít cenu zlata? Nemusíte mít obavy, i kdyby k něčemu takovému skutečně došlo, dost dobře se bez něj obejdete. S našimi praktickými tipy navaříte a napečete stejně chutně jako s máslem a navíc si rozšíříte obzory!
Alžběta Šemrová   5:00
1/6

1.Jaké náhražky másla máme k dispozici?

Jakmile dojde na vaření, pochopitelně máme k dispozici také jiné tuky, než je zrovna máslo. V tradičních receptech se většinou počítá pouze s máslem nebo olejem. Co ale dělat v případě, že máslo nemáte k dispozici a olej se pro každý recept nehodí? Naštěstí existuje celá řada alternativ. Jako například olivový olej, avokádo, arašídové máslo, kokosový tuk nebo řecký jogurt. Že nevíte, jak na to? Předvedeme vám to na následujících receptech! 

Máslo (ilustrační foto)






Komentáře