„Daniele Combi vede naši cukrárnu v Café Imperial. Veškeré dezerty, croissanty, koblihy, bomboloni a dorty jsou jeho prací. Daniele má zlaté ruce a přivezl do Čech krásu italských patiserií,“ představil před časem Zdeněk Pohlreich svou novou posilu.
„Zaslouží si, aby o něm bylo slyšet víc, protože je ve svém umění výjimečný a talentovaný. Jeho zákusky můžete běžně ochutnat v Café Imperial, ale máme s Danielem i další společné plány,“ doplnil.
A teď už víme, jaké plány měl na mysli. S novou řadou Šéfem za pár minut přichází i významná personální změna. Pohlreich samozřejmě zůstává a jeho novým pomocníkem a fachmanem na sladké není nikdo jiný než Daniele Combi.
Ten v pořadu střídá známou cukrářku Ivetu Fabešovou, která se starala o hříšně dobrou tečku v předchozí řadě.
„Čekají vás nové recepty, nové postupy a nový cukrář, velký sympaťák, Ital Daniele Combi,“ lákal Pohlreich ke sledování nových dílů, v nichž velmi obratně spojil příjemné s užitečným. Není nad to „nenápadnou“ formou v televizi zpropagovat svoje zákusky a toho, kdo je v jeho restauraci v centru Prahy vyrábí.
Kromě toho se představí i na konkurenční stanici v show MasterChef Česko, kde zaskakuje za porotce Radka Kašpárka. Ten v průběhu natáčení musel na operaci plotének, a tak tvůrci museli najít adekvátní záskok a jejich volba padla právě na Zdeňka Pohlreicha.
Do toho šéf promuje i novou kuchařku Na grilu. Při té příležitosti pak zmiňuje pro změnu statek manželky Zdeňky.
„Celou knížku jsme vytvořili na statku mojí skvělé ženy Zdeničky, na stejném místě, kde vznikaly naše televizní pořady posledních let, abychom zachytili uvolněnou atmosféru a náladu letních slunných dnů,“ rozzářil se Pohlreich.
Jistě bude moc rád, když si jeho nový knižní počin hodíte do nákupního košíku a vezmete to přes Café Imperial nebo Divinis, kde si můžete dát třeba parádní jídlo s lanýži. Ty v televizi jen tak neuvidíte...
Fotogalerie |