Profesionální celebrita a renesanční žena Paris Hilton do honosné a přepychové kuchyně vplula v džínách a značkovém nátělníku a zástěru nechala na věšáku, zřejmě aby vynikl motiv na tričku. I kvůli tomu se od jídla celou dobu vaření držela v uctivé vzdálenosti, aby se náhodou neušpinila nebo na ni nezaútočil rozpálený olej z pánve.
U ní si Paris počínala jako velká novicka. Zatímco na večírku se hýbat docela umí, u plotny to bylo „velký špatný“.
Nezapomněla však zdůraznit, že je úžasnou kuchařkou. A to i přesto, že mleté maso míchala špachtlemi, které se jí ani nevešly do pánve, natož aby od sebe oddělily masnou hmotu. Při samotném vaření si postěžovala na to, že musí pracovat s těstovinami, které je nutné nejdříve uvařit.
Pokud k Hilton vyrazíte na večeři, musíte počítat s tím, že si dost věcí musíte obstarat sami. Odmítla nastrouhat sýr na struhadle, protože se bála o své prsty. „Je to tak brutální,“ komentovala tuto nebezpečnou činnost.
Však taky vařila v rukavicích a dalších „ochranných pomůckách“. Při manipulaci s cibulí nasadila brýle, samozřejmě značkové, i když by se hodily spíše ty svářečské. Pletla si kuchyňské náčiní, bešamel v jejím podání připomínal spíše kyt na tmelení okenních spár a rajčatovou omáčku k masu přilila hotovou.
Nabídla však extra porci zábavy, o kterou se mnozí profesionální baviči marně snaží, zatímco ona to dá na první dobrou. Nechyběl ani vydatný pomocník v podobě čivavího miláčka, který naštěstí nespadl do hrnce s vroucí vodou, kam putovaly špagety.
Ostatně špagetám Paris udělala pořádné PR, jednalo se totiž o nejznámější italskou značku těstovin...
Fotogalerie |