Leckoho to možná překvapí, nicméně Andrea Verešová byla jednou ze slavných kmoter nové kuchařky Mirky van Gils Slavíkové. Na akci sice dorazila s mírným zpožděním, kdy i Jiřina Bohdalová už byla na místě a čekala, až se bude moci kniha pokřtít, meškala ale jenom pár minut.
Což je velký úspěch, protože kdo modelku zná, dobře ví, že na sebe nechává čekat třeba i půl hodiny, nebo dokonce déle. Tentokrát ji ale nelze než pochválit!
Poté, co dámy knihu pokřtily a ochutnaly výborné zákusky, jež samozřejmě nemohly chybět, jsme Andreu vyzpovídali. „Mirku sledujeme už dva roky, s dětmi si nenecháme ujít žádný z jejích příspěvků a receptů,“ prozradila kráska, která je spolu se svými ratolestmi velkou fanynkou úspěšné cukrářky.
Stát se kmotrou její nové kuchařky pro ni tedy byla velká čest. Zajímalo nás proto, jak je na tom s pečením a konzumací sladkého ona sama.
„Na to se mě lidé často ptají, jestli všechny dobroty, které peču, někdy i jím. Přiznávám se, že velmi ráda, ale málokdy na mě alespoň kousek zůstane,“ prozradila Andrea Verešová.
Jedním dechem ale dodala, že jídlo raději připravuje, než aby ho pak celé spořádala. Od toho je její rodina, jíž prý její výtvory velmi chutnají.
Při otázce na majstrštyk, tedy dezert nebo moučník, kterým vždycky ohromí, se sice chvíli vykrucovala a snažila se odpovědi vyhnout, nakonec se přece jen pochlubila.
„Nejčastěji dělám štrúdl, ten doma milujeme, často dělám taky pavlovu nebo krtkův dort,“ prozradila nám modelka, které při pečení často asistují také její děti.
Mnohem více se dozvíte ve videorozhovoru Expresu, v němž Verešová promluvila o tom, co (ne)vaří na dovolených, například na řeckém ostrově Mykonos.
Fotogalerie |