„S McDonald’s spolupracuju, protože mě samotného zajímá, z čeho ty věci jsou. Dělám to ze zvědavosti, ale je to práce, za kterou dostanu zaplaceno,“ řekl k čerstvé spolupráci s fastfoodovým řetězcem šéfkuchař Přemek Forejt v rozhovoru pro DVTV.
„Věřím tomu, že za 35 korun se dá vyrobit kvalitní hamburger. Očekávám, že v něm budou dobré kusy hovězího masa, ale teprve se na to pojedu podívat, teď na to nedokážu odpovědět. Když tam bude věc, která se mi nebude zdát, řeknu to,“ doplnil a slíbil, že na to prý dohlédne.
„Chodíte do fastfoodů? A řešíte složení tamního jídla?“ zeptal se ještě Forejt.
„Je to úplně to samé, jako kdybych se já stala patronkou přestěhování všech autistických dětí na Mars, protože chci opravdu zjistit, jestli jim tam nebude líp,“ reagovala na jeho slova Mahulena Bočanová.
„Úplně otočená dosavadní filozofie, to lidé nevezmou. Symbol špičkové, vkusné, noblesní, precizní, nápadité a originální gastronomie a biostylu plus Mekáč, to mi prostě drhne,“ doplnila ještě herečka a moderátorka.
Její příspěvek se lidem na sociálních sítích dost zamlouval a pochvalné reakce i palce nahoru nebraly konce.
Velký otazník visí i nad „kontrolou kvality“, o níž Forejt mluví.
Těžko si představit, že světoznámý řetězec od základů překope standardy kvality, výrobní proces i recepturu na základě jeho zjištění a připomínek.
Fotogalerie |