„Když je vám osmnáct, tak vás moc nepálí, co jíte. Nicméně chov zvířat, ten mě zajímal vždy. I proto jsem se asi na deset let stala vegetariánkou, protože dříve sehnat maso zvířat, která nebyla chovaná v neetických podmínkách, to bylo skoro nemožné. Na maso jsem opět přešla až během těhotenství,“ svěřila se Rybová, která prozradila, proč by těhotenství bez masa nezvládla.
„Když jsem otěhotněla, měla jsem z toho strach, byla jsem docela slabá,“ prozradila moderátorka oblíbeného pořadu Herbář a přisadila si o to, co bylo na vegetariánství to nejhorší.
„Byla jsem vegetariánkou v době, kdy tady v restauracích moc nebyla bezmasá jídla, takže jsem pořád jedla přílohy - brambory, rýži, pečivo, neměla jsem čas ani vůli zabývat se tím, v jakých potravinách jsou jaké živiny. A na to si jako vegetarián musíte dávat pozor,“ prozradila herečka.
Fotogalerie |