„Recept dnes bude jiný než v kuchařce. Tam najdete kokosové kari. Tohle je jeho obměna bez kokosového mléka, se smetanou z kešu ořechů, které mi chutí trošku připomínalo kuře na paprice,“ nechala se slyšet Kamila Kamu Rundusová, která teď na Instagram sází jeden originální recept za druhým.
„Mrkev a patison (nebo cuketa) v krémové omáčce z kešu oříšků. Když jsem se zeptala, z jakých surovin si přejete recepty, mega z vás napsalo, že by ještě zůstalo u cukety, že jich máte tuny a překvapivě je nikdo nechce,“ doplnila kuchařka, která nastínila, z čeho budou další pokrmy.
„Suroviny, na které postrádáte inspiraci: lilek, patisony, červené zelí, rajčata, mrkve, květák, cizrna, brokolice,“ prozradila Kamu, která už raději poctivě připojuje, kdo je autorem fotky jídla, jež prezentuje.
„Fotka je z Nejbarevnější kuchařky. Food & styling by me, foto: Marie Bartošová,“ dala na vědomí.
Při té příležitosti také nezapomněla zmínit, že by zájemci neměli otálet s objednáváním „charitativních“ kuchařek.
„Prodej na www.chefkamu.cz běží do 27. srpna,“ upozornila Rundusová, která ke snímku jídla přidala místopisné označení „Jez Černošice-Mokropsy“.
Je s podivem, jak rychle se stihla z Kostariky přemístit a vrhnout se do vaření. I když v tomto případě šlo zase o recept z archivu, na vaření teď Kamu nemá čas, přece jen „finišují“ přípravy další knihy. Nehledě na to, že komunikace s vesmírem taky zabere moře času...
Fotogalerie |