Moje reportáž z Ghany: Jídlo? Nevíte, co vás čeká. Vnitřnosti, kůže, hlavy...
8/11

Zelenina

Zeleninové přílohy příliš populární nejsou, Ghaňané zeleninu zpravidla rozmixují a následně přidají do omáčky. Saláty ovšem populární jsou a vzhledem ke kvalitě místní vody se jich bát rozhodně nemusíte. Velmi oblíbená je kalorická bomba, do které se místo dresingu používá majonéza s kečupem. Salát obsahuje fazole, vejce anebo třeba sardinky. Je naprosto vynikající.

Pečené kuře se salátem a pálivou omáčkou ze zelených papriček, hroznový džus nesmí chybět

8/11
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:47 pondělí 11. března 2024. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 10
  • 6
  • 3
  • 2
  • 2