„Nechci se chlubit, ale kuchyň a vaření nejsou moji nepřátelé, naopak skvěle zvládám nejen běžná jídla,“ svěřila se Eva Čížkovská na otvíračce nově zrekonstruovaného Fresh & Fat bistra na Smíchově, které se nově stalo nejen svatostánkem skvělého jídla, ale i galerií s výtvarným uměním.
„Když chci potěšit, tak vytvořím třeba specialitku kančí na červeném víně, a to si smlsnou všichni, kdo se k talířům probojují. A přitom jsem otevřená i novinkám a ráda zkouším neznámé,“ pochválila se hvězda seriálu Ohnivý kuře.
Aby svá slova dokázala, přešla k činu, asistoval jí při tom šéfkuchař Roman Kintler. Přesunula se proto do kuchyně a předvedla, že si s kastroly a dalším kuchařským náčiním skvěle rozumí. Vymíchala bramborovou kaši, obrátila kuřecí prsíčka a na závěr dokonce umyla nádobí.
„Čvachtání ve dřezu mě nebaví, ale je to nezbytnost. A když už jsem prozradila, co všechno zvládám, řeknu i to, co nedám. Jsou to fazole a doufám, že při dnešním slavnostním otevření nebudou coby ochutnávka,“ dodala Čížkovská.
Fotogalerie |