Pohlreich napravuje Havířov: Narazil na nejlínější obsluhu a zoufalého kuchaře

Zdeněk Pohlreich se za svou televizní kariéru potkal snad se vším, tohle nezažil ale ani samozvaný hlídací pes kvality českých hospod a restaurací. V Havířově totiž zavítal do podniku, která patří městu. A podle jeho slov se s takhle líným personálem ještě nikdy nesetkal.

Když jídelní lístek začíná slovy pondělí – sanitární den, je něco špatně. To si velmi záhy po svém příjezdu do Havířova uvědomil i Zdeněk Pohlreich. A největším problémem je podle něj líný personál, který se snaží za každou cenu ulít z práce a vedení, které si s ním neví rady. A o kvalitě jídla ani nemluvě.

Fotogalerie

Vaši zaměstnanci, kteří prachsprostě sedí na prdeli a dostávají peníze, které jim musíte vyplatit, jsou tak zakonzervovaný v tom svém komfortu, že nemají pocit, že by museli trošku hrábnout,“ snažil se vysvětlit Pohlreich novému jednateli.

Plné zuby personálu má i kuchař, kterému v průběhu natáčení dojde trpělivost a rozhodne z minuty na minutu skončit.

Jak tohle dopadne? Zvládne Pohlreich postavit na nohy restauraci, jejíž chod přirovnal k chodu politické strany? To se můžete přesvědčit již ve čtvrtek 3. 3. 2016 ve 21. 35.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:16 čtvrtek 30. června 2016. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 21
  • 14
  • 12
  • 12
  • 9