Děláte si doma zapečené těstoviny? Oblíbený pokrm vzniklý patrně metodou „co dům dal“, který vaří hospodyňky především ze zbytků, budou blednout závistí. Je tady totiž špagetový donut!
Ano, slyšíte správně. Špagetový donut je novou verzí neapolského slaného koláče z těstovin a je skvělou možností, jak může brooklynské bistro „Pop Pasta“ zužitkovat přebytečné špagety.
„Podle neapolské tradice je špagetový koláč pokrm připravovaný se zbytků těstovin, vajíčka a sýra,“ uvedl majitel bistra Luigi Fiorentino.
Na slané donuty dostanete jednu ze slaných omáček - boloňskou, cuketovou, s olivovým olejem či carbonara omáčkou. No, neberte to! Jiná bistra podle všeho tuto žhavou novinku kopírují, lidé zřejmě mají podobné čuňačinky v oblibě.Možná se tak této zaručené delikatesy jednou dočkáme i u nás!
Fotogalerie |