Když jídelní lístek začíná slovy pondělí – sanitární den, je něco špatně. To si velmi záhy po svém příjezdu do Havířova uvědomil i Zdeněk Pohlreich. A největším problémem je podle něj líný personál, který se snaží za každou cenu ulít z práce a vedení, které si s ním neví rady. A o kvalitě jídla ani nemluvě.
Fotogalerie |
„Vaši zaměstnanci, kteří prachsprostě sedí na prdeli a dostávají peníze, které jim musíte vyplatit, jsou tak zakonzervovaný v tom svém komfortu, že nemají pocit, že by museli trošku hrábnout,“ snažil se vysvětlit Pohlreich novému jednateli.
Plné zuby personálu má i kuchař, kterému v průběhu natáčení dojde trpělivost a rozhodne z minuty na minutu skončit.
Jak tohle dopadne? Zvládne Pohlreich postavit na nohy restauraci, jejíž chod přirovnal k chodu politické strany? To se můžete přesvědčit již ve čtvrtek 3. 3. 2016 ve 21. 35.